måndag 6 januari 2014

No promises

Så har vi då vänt på bladet och påbörjat ett nytt år igen. 
För egen den pangstartade året med nyöppningen av cafét. Tre dagar med helt otrolig tillströmning av kunder. Fantastiskt bra respons. Det har varit mycket jobb och många timmar som har lagts ned från vår sida men jag tror att vi alla tycker att det var värt det i slutändan.
Men såhär trött var jag i fredags...

Nu är jag inne på min andra lediga dag på evigheter och börjar hämta mig litegrann...

Som vanligt när det blir mycket runt mig så blir både träning och bra ätande lidande. En del äter ingenting när de är stressade. Jag gör tvärsom. Jag äter hela tiden. Dessutom helt fel saker. Stoppar i mig det som är enklast och närmast. Det märks också. Jeansen blir trängre, tröttheten större och humöret svajigare.

Jag är exakt som de flesta människor den här tiden på året. Vill börja ett nytt liv och ta tag i saker och ting. Men jag har inte avlagt några nyårslöfte för sånt är jag inte mycket för. Jag ska helt enkelt försöka göra det bästa av situationen och försöka styra tillbaka till ett mera normalt liv igen. Jag vet att jag kan om jag bara vill. Kommer att ha LCHF som grund eftersom jag vet att det funkar bäst på mig men det blir inte strikt. Tror fortfarande att lagom är bäst.

Det jag längtar mest efter just nu är att träna. Att köra slut på sig på annat sätt än att bära grejer och att jobba. Vill svettas och ha jävelusisk träningsvärk. Vill spela fotboll också. Väldigt mycket vill jag spela fotboll. Vet inte om jag kommer att spela serie den här säsongen men träna vill jag definitivt göra. Ska försöka komma igång så snabbt som möjligt. Det är ju evigheter sen sist!

Inga löften ges men min förhoppning och tro är att 2014 blir ett betydligt hälsosammare år för min del än 2013 var.
Det tummar vi på tycker jag!
 


2 kommentarer:

dietandthecity sa...

Inga nyårslöften här heller men däremot mål ;)!!!

Fyrtiotaggare sa...

Härlig blogg! Och med recept dessutom, här lär jag hänga en del ;-)