tisdag 28 januari 2014

När det värker...

...i precis hela kroppen så är man inte så tuff men när det gäller träningsvärk så står man helt enkelt ut. Är ändå skönt tillfredsställd trots att man rör sig som om man har stelopererat hela kroppen.
Periodaren (alltså jag) har väckt kroppen till liv ordentligt den senaste veckan och sånt går aldrig smärtfritt förbi. Speciellt inte nu när jag fyllt trettio;)


Fyra pass klarade jag av förra veckan vilket är fullt godkänt. Två gympass, ett simpass och sen det stenhårda Q-fitpasset i söndags. Där höll jag på att kräkas men shit vad skönt det var. Precis det jag önskade. Att ta ut mig ordentligt. Att kippa efter luft och svettas floder. Anmälde mig självklart även denna vecka!

Idag vad det då premiär för inomhusfotboll efter månaders uppehåll. Så otroligt kul men ingen lek med tanke på träningsvärken sen i söndags. Lyckades också sträcka mig lite i baksida lår när jag agerade målis men det går nog över rätt snabbt. Hoppas jag åtminstone. Ska sanningen fram bävar jag lite inför morgondagen men det är ett senare bekymmer.

Har varit duktig med maten också faktiskt. Hållt mig borta från snask förutom i lördags när jag käkade lite lösgodis. Som vanligt hjälper träningen att dämpa sötsuget. Kommer liksom in i en god cirkel igen. Har naturligtvis även märkt av att jag blivit avsevärt piggare. Går inte ens att jämföra och det kan verkligen behövas all energi i världen med tanke på hur mycket det är på jobbet dessa dagar.

Nu ska här laddas batterier och hoppas att jag slipper rulla ur sängen imorgon bitti...

1 kommentar:

Anonym sa...

Du har skrivit nyttiga saker tycker jag, bra jobbat!
resand.blogg.se