fredag 2 augusti 2013

Tydligen frisk


Alltid gött med fredagar och speciellt när man är ledig under helgen! Sen att jag börjar jobba sent är också en bonus:) Man kan sega sig extra i sängen och sen äta långfrukost.

Igår kom jag iväg till sjukhuset för att kolla upp mina besvär men döm om min förvåning så visade inte urinprovet på några bakterier!

Jag skulle "avvakta och se" tills på måndag tyckte sköterskan. Med största säkerhet måste jag dit igen eftersom jag inte verkar bli bra. Orka! Jaja...får väl hinka tranbärsjuice allt jag kan hela helgen då!


Det var så härligt väder igår eftermiddag när jag kom hem så jag passade på att njuta av solen på en filt på gräsmattan. Inte många såna stunder jag har fått i juli trots kanonväder. Mest bara jobb jobb jobb känns det som. Man får ta det man får helt enkelt.


Angelina ville förstås bada på kvällen trots att hon redan gjort det med fritids under dagen. Kan inte klandra henne för vattnet var ljummet! Jag nöjde mig med att plaska med fötterna eftersom jag var frusen. Hade med facit i hand varit bättre att bada tror jag än att sitta på bryggan:)

Kvällen ägnades åt att kolla på Benjamin Button. Älskar den filmen och inte bara för att Brad Pitt är gorgeous i slutet av den;) 

På sockerfronten fungerade det bra även denna fjärde dag även om Linnéa frestade med att baka grymt läckra grejer på jobbet. Hade inte sagt nej direkt till att sätta tänderna i de här kolabrowniesbitarna. 


Har inte minskat jättemycket i vikt än den här veckan men känner mig betydligt piggare överlag och vaknar följaktligen också tidigare på morgonen igen. Skönt! Den där tröttheten som följer efter kolhydratsfrosseri är något av det värsta tycker jag. Avskyr att vara trött!

Avslutar med en skön bild på mitt bustroll. Världens gladaste Angelina.

Ha en härlig fredag allihopa!


2 kommentarer:

Viktnedgangsomfunkar sa...

Härliga bilder Tessan!
Ha en skön fredag och krya på dig!
Kram

Tessan sa...

Tack snälla:) verkar som om jag är på bättringsvägen faktiskt! Kram