måndag 31 december 2012

Tessans Nyårskrönika 2012

Ja det är ju den tiden på året när man ska reflektera över vad som har hänt under året. Vad man gjorde, vad man inte gjorde, det man kommer ihåg och det man glömt bort. Här kommer en liten snabbversion av det göttaste från mitt år i bilder:)

JANUARI

 
 
 
 
Två dagar före nyårsafton drog vi iväg på en efterlängtad resa till Florida. Vi hade sexton fantastiska dagar i USA. Knappt en droppe regn även om det var lite kylslaget några dagar (frost). Vi hann med en vecka i Orlando där vi besökte både Disneyland och Universal, en sväng till Clearwater, några slappardagar på Marco Island och ett par nätter i Fort Lauderdale där det även blev lite shopping naturligvis:) Absolut den bästa höjdpunkten detta år! Kan knappt vänta tills nästa gång!
 
FEBRUARI
 
 
 
I början av februari åkte vi med Johan och Susanne till båtmässan i Göteborg. Riktigt kul att klättra runt på en massa lyxbåtar! Trevlig helg med bra sällskap och god mat:)
 
Den 12:e februari var det en sådan där perfekt vinterdag. Solen strålade, lagom temperatur och en hel del snö. Vi spenderade dagen uppe vid Katjärn med ett helt gäng och bara kosade oss:)
 
Lina tappar sin första tand....
 
Jag börjar twittra
 
MARS
 
I början på mars åkte vi med brodern och familj för en heldag på Leklandet i Karlstad...Filip ser nöjd ut...
 

Jag kommer i ett par jeans i storleken 29/32...
 

Börjar spela fotboll igen efter ett uppehåll på tio år. Vi spelar sjumanna på skoj i ett lag med väldigt blandade åldrar och har så jäkla kul!
 

 
Jag fick magsjuka och det är världens taskigaste tajming. Både Linnéa och Bittan var i USA och detta innebar att Peter och Ing-Marie fick vikariera för mig på jobbet...
 

Kommer ni ihåg vad knasigt varmt det var i mars? Tisdagen den 27:e mars satt jag ute i T-shirt klockan sex på kvällen och det var 19 grader varmt! Även i början av mars var det extremt varmt för årstiden. Nästan varmare än det var på min semester!

APRIL


Såhär såg jag tydligen ut i april. Nya kläder hade jag tydligen shoppat också;)

Bevisade med hjälp av naturläkemedel att mollusker visst kan botas oavsett vad alla säger...
 
 
 
Körde mina sista gruppträningspass och kände som om en stor tyngd togs från mina axlar. På ett sätt saknar jag det men mitt liv har fått en bättre balans detta år nu när jag inte är upptagen varenda kväll.
 
Tidig golfpremiär i år. Redan 17:e april:)
 
 
 
Lina och jag rullar köttbullar på långfredagen. Det blev en lugn påskhelg...Det snöade på morgonen....
 
MAJ
 
Vi hade kickoff inför säsongen med fotbollstjejerna på T& R:s Western Adventures med tiokamp och mat efteråt. Det var kyligt men en toppenkväll!
 
Var med på Solheim Cup förstås och spelade golf en hel helg. Alltid en höjdpunkt under året:)
 
Stefan körde gjorde sin folkracedebut i Töcksfors. Fy fasiken vad nervös han var men han fick ju köra ensam så det gick finfint:)
 
Fick chansen att bjuda båda systrarna Axelsson på middag när de för en gångs skull dök upp i Värmland samtidigt. Brorsan och Andréa fick komma de också....
 
I slutet av maj var det festardags. Gick på hotellet på Drängarna. Den här kvällen vann Loréen Eurovision också med Euphoria!
 
Fick spela fotboll på gräs:)
 
JUNI
Petra kom på besök och vi spelade en runda i strålande väder. Faktiskt den enda bra golfrunda jag gjorde i år...
 
Vi gjorde en tvådagarstripp till Göteborg med brorsan och familj. Prickade en fin dag med lite folk och kidsen (och vi) fick åka massvis. Andra dagen blev det både Universeum och Liseberg fast då var inte vädret lika kul. Men har man regnkläder så funkar det ändå:)
 
Vi vann mot serieledarna Tistdedalen med 5-1! Vi var de enda som slog dem den här säsongen:)
 
På midsommarafton tog vi båten ut till Calle och Ing-Maries sommarstuga och firade midsommar. Jättemysigt! Kallt som satan var det dock....Särskilt dagen efter när vi skulle hem och generatorremmen gick av på båten....
 
 
Lina på sin sista sommarfest på Prästkragen...
 
JULI
 
Familjemiddag på Sommarvik för att fira att semestern hade börjat. Peter knäppte årets coolaste bild av mig...
 
En av de största höjdpunkterna var bröllopet mellan Jessica och Anders. Så otroligt fint och så fantastiskt kul!
 
Den supersnygga tårtan min svägerska hade svängt ihop till Linnéas fyraårsdag.
 
Den här bilden symboliserar i princip hela sommaren 2012. You can stay under my umbrella...
 
Trots usel sommar så lyckades vi ändå få lite sol under vår semester även om det mestadels var läge för huvtröja. Vi stretade på och tillbringade faktiskt otroligt nog 13 av våra 16 semesterdagar på sjön!
 
 
En tjejtur till Strömstad hanns också med och Charlotte knäppte en av årets bilder på mig! Den här symboliserar mina senaste golfsäsonger ganska så bra....
 
Gratis dag på Tusenfryd säger man inte nej till. Jag, Angelina och Glennsanfamiljen drog iväg och fick en höjdardag i vårt västra grannland.
 
En av de många badturerna denna sommar. Badade knasigt nog väldigt mycket den här sommaren med tanke på hur kasst vädret var. Tog varenda chans till ett dopp....
 
OS-invigningen i London var makalöst bra!
 
Jag började stå i mål igen och I liked it!
 
AUGUSTI
 
Sista Packmopedsturnén och vi var på plats förstås. I hällande ösregn! Konserten var riktigt bra och bäst var Moneybrother!
 
 
Jag började den riktiga uppladdningen inför Lidingö Tjejlopp och sprang på ganska så bra
 
 
Sista båtturen 11:e augusti
 
 
Filip fyllde ett år den 12:e augusti och han brås kanske på farfar?
 
Lina är stor tjej nu och börjar förskoleklass...
 
En av årets roligaste fester gick av stapeln uppe i parken i slutet av augusti. Peter fyllde 40 och jäklar vilket ös det blev!
 
SEPTEMBER
 
 
Det blev den lugnaste marknadshelgen någonsin eftersom jag skippade partandet och stannade hemma istället...ganska så skönt faktiskt
 
 
Världens bästa Angelina fyllde sex år
 
Sista helgen i september tog jag tåget till Stockholm för en helhelg hos Frida. Hade turen att träffa på min gamla klasskamrat Petra redan på tåget och sen bara fortsatte hela helgen i den positiva andan...
 
Tog den största shoppingrundan för året...
 
Träffade mina LCHF-kompisar Hanna och Emelie för första gången in real och vi åt en makalöst god middag på Drottninghof...
 
Världens bästa Frida som lät mig våldgästa henne hela helgen:)
 
Avslutade Stockholmshelgen med att springa Lidingö Tjejlopp på ganska exakt timmen. Tyvärr blev jag superförkyld veckan innan och kroppen orkade inte riktigt så som jag hade önskat. Sprang därför trettio sekunder sämre än ifjol och var ganska så besviken efteråt. Inte alls vad jag hade tänkt...
 
OKTOBER
 
 
Lina hade födelsedagskalas på Leklandet. Blev en riktigt lyckad dag med nöjda barn:)
 
Jag fyllde 32 och spelade samma dag fotbollsmatch i Halden mot Tistedalen. Det var bara några enstaka plusgrader och jag frös nästan fötterna av mig. Gjorde den bästa halvlek som fotbollsmålis jag någonsin gjort men i andra orkade vi inte hålla emot och förlorade till slut med 0-3.
 
Åkte en helhelg till Göteborg med våra vänner och herrejesus vad roligt vi hade! Mycket knasigt hände där och jag har nog inte skrattat så mycket under en helg någon gång i mitt liv!
 
På Halloween fick vi besök av två hemska häxor:)
 
NOVEMBER
 
Jag upptäckte Vampire Diaries och blev besatt...Kollade igenom tre säsonger på bara någon vecka och sov minimalt
 
Jag och Angelina fick vara med i tidningen...
 
Var på Morgans 40-årskalas på Hillbillies och där var det röj vill jag lova! En riktig höjdarfest!
 
Stefan fyllde femton och är ingen lite grabb längre...
 
Avslutningsfesten med fotbollstjejerna ägde rum på cafét och det försiggick en del galenskaper den kvällen. Bästa fotbollsgänget ever och en hysteriskt rolig fest!
 
DECEMBER
 
Lade ned otroligt mycket jobb på julskyltningen i år och blev väldigt nöjd...
 
Var på två galna julbord. Först i Fredrikstad med Peters jobb där jag halkade och slog mig ordentligt och sen med mitt eget jobb...Båda kvällarna var fantastiskt roliga!
 
En lugn och skön jul blev det.
 
Och så har vi kommit fram till idag då när Färjestad vann den sista matchen för det här året efter straffar mot Modo. Ganska så hyfsat avslut eller vad säger ni?
 
Nu har vi bara den allra sista skälvande dagen kvar och den ska vi fira med Johan och Susanne i lugnan ro utan större utsvävningar...
 
Det har varit ett fantastiskt roligt år och jag hoppas att 2013 blir minst lika bra!
 
GOTT NYTT ÅR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

2 kommentarer:

Junitjej sa...

Vad kul att läsa om ditt 2012. Hoppas ditt 2013 blir lika bra!

annamaria sa...

Ett härligt 2012 med fina bilder!
//annamaria