lördag 29 december 2012

Semestertajm!

Nu har jag äntligen jobbat färdigt för den här veckan och hela nästa vecka har jag semester! Inte helt dumt! Kanske man kan bli kvitt den här jäkla förkylningen också om man har tur...

Idag har jag jobbat med Fanny och det var väldigt lugnt till en början så vi trodde att det skulle bli en aptrist dag. Sen small det till vid elvasnåret och blev livat (och högljutt) värre. Då svischade dagen helt plötsligt bara förbi!

Käkade äggröra och bacon till frukost idag (snacka om att jag har börjat med LCHF igen) så jag höll mig mätt och utan sötsug ända tills precis innan jag skulle gå hem från jobbet. Då ville jag så gärna ha något gott att tugga på men jag skyndade mig därifrån...
 
Sen var jag på ICA och handlade godis till familjen precis efteråt och det var rena tortyren! Inte läge liksom men jag fixade det också men nöd och näppe!
Köpte med lite blandade nötter som jag käkade av medan jag kollade på Man U. mot West Bromwich.


Vilken onödigt spännande match det blev! Det stod 1-0 till Man U. väldigt länge och de borde ha avgjort för längesedan med alla sina chanser men icke....
Till slut kom han då in min favorit, Robin van Persie, och vem gjorde 2-0 och slutställde resultatet? Jo van Persie såklart! Han är verkligen kung! Fjorton mål har han pangat in hittills och ligger i skrivande stund etta i skytteligan!
 

 
Blev sugen på paneng idag och hade lite lövbiff kvar sen igår så det passade ju utmärkt. Så gott tycker jag och alldeles lagomt starkt.

 
Nu väntar jag på att Stjärnorna på slottet ska börja på TV:n. Massa roligt folk med i år: Robert Gustavsson, Claes Malmberg, Ewa Fröling och Lill-Babs till exempel. Kan bli hur bra som helst!
 
Ska verkligen stålsätta mig att hålla mig borta från godisskålen också så att jag kan pricka av tredje sockerfria dagen:)
 
Ha en skön lördagkväll:)
So long
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

annamaria sa...

Duktig du är! Jag är superförkyld, med feber,mår skit :-( men i går lyckades jag hålla "nollan" sockernollan alltså ;-) inte lätt men det gick. Väntar otåligt på att förkylningen ska släppa så jag kan börja röra på fläsket också! Har dock inte vågat väga mig...har "vågskräck" men ska tvinga upp mig fast bestämt för att vänta till 7 januari och hoppas hinna bli av med lite vätska till dess...? Fin i håret du blev, du är jättefin i det där korta!
Gott nytt år på er!
annamaria

Tessan sa...

Ja dessa eländiga förkylningar är inte kul! Jag är jättesnorig men har klarat mig från feber i alla fall.
Krya på dig och jobba på med nollningen!!