tisdag 9 oktober 2012

Ickefirande

Idag var dagen när lilla jag fyllde trettiotvå år. Något större firande har det dock inte blivit (inte för att det brukar det heller) men rekordmånga gratulationer har jag ändå fått. Detta tack vare de sociala medierna förstås. Nästan 200 hälsningar har jag fått sammanlagt på Facebook och Twitter och det gör hjärtat varmt:) Tack än en gång alla!
Sen har jag förstås fått en hel del grattis in real life också...
Har jobbat under dagen och mamma ringde på förmiddagen och bad mig slå på radion. Hon hade sin vana trogen önskat en låt till mig på Värmlandsradion. "Girls just want to have fun" hade hon valt:) vet inte riktigt hur jag ska tolka det men jag antar att hon menade det positivt;)
Sen kom pappa in också och sa hej och lämnade present:)

Firade lite genom att äta LCHF-kladdkaka. Mmmm så god!!! Sen smakade jag också en bit av Lottas goda kolakaka också. Riktigt smaskig!
Fyller man år så gör man!

Efter jobbet hann jag bara hem en snsbbsväng innan det var dags att ge sig iväg till Halden och spela fotboll.
Angelina gav mig ett jättefint armband som hon hade gjort. Bästa presenten av min fina lilla skrutta:)

När vi kom fram till Halden så visade termometern på fem grader och vi hoppades innerligt att vi skulle få spela inomhus men sådan tur hade vi inte.
Efter att ha värmt upp på en blöt gräsplan så var tårna bortdomnade sen när vi fick gå på konstgräset.
Jag hade inte ens rört en boll med händerna innan avspark så någon vidare uppvärmning blev det inte heller.

Märkte snart att detta inte var samma lag som senast vi mötte dem då vi vann med 5-1. De här tjejerna var snabba och otroligt rörliga. Blev snabbt varm i kläderna om man säger så. Första halvlek kan vara en av de bästa jag någonsin gjort som målis. Jag blev pepprad med skott emellanåt och jag tog allt! Var så otroligt fokuserad!

Förstod dock att det inte skulle hålla hur länge som helst och en bit in i andra halvleken släppte jag in första. Emellan mig och stolpen. Skott från sidan. Där FÅR det inte bli mål! Enda målet jag släppte idag som grämer mig. Släppte två till sen men de var inte så mycket att göra åt.
Vi kämpade väl i alla fall och det var betydligt roligare att spela mot ett lag som verkligen spelade fotboll om man jämför med flera andra matcher den här höstsäsongen. Det hände ju något i alla fall även om de blev lite för svåra att besegra. Tycker ändå att vi ska vara nöjda. Vi får se imorgon om vi slutar tvåa eller trea i serien när alla resultat är räknade.

Känner redan nu att jag antagligen kommer att känna mig betydligt äldre än trettiotvå imorgon. Det kostar på att slänga sig hej vilt och ha sig i den här åldern;)

Nu ska jag avrunda den här födelsedagen med lite läsning:)
Gonatt

3 kommentarer:

Emelie sa...

Låter som att du haft en underbar födelsedag :) grattis igen :D

Kram

dietandthecity sa...

Grattis :)!!!

Tessan sa...

Tack ska ni ha:) hade en jättebra födelsedag:)