söndag 13 juli 2014

Så ta för dig solen skiner kanske bara idag...


Så skriver han den käre Ledin och denna textrad ekar ofta i mitt bakhuvud veckor som denna när högsommarvärmen slår till och semestern är slut.
Har man så kort sommarsemester som jag gäller det att ta vara på varenda sekund av soltimmarna.
Vad är det för vits att tjura över att inte just jag fick detta semesterväder? Ingen alls egentligen för kvällarna är ljusa i några veckor till och vattnet håller ljuva 23 grader. Bara att blunda för grästuvorna och grusgången i hallen, ignorera tvättberget som växer, bara ta tag i det allra nödvändigaste och istället spendera den dyrbara tiden utomhus.


Blivit många härliga kvällsdopp för mig och Angelina denna vecka. Ja faktiskt alla kvällar utom en. Nästan en nödvändighet för min del som gått inne hela dagarna i olidlig värme. Svalkar så gott inför natten.I onsdags hade jag i alla fall turen att vara ledig och vi fick lifta med brorsan och hans familj ut på sjön. En helt ljuvlig dag på stranden blev det!


Veckans höjdpunkt var ju ändå detta! Att få åka rallybil med en av mina största idoler Emil Kåberg. Det är bara att tacka mina svägerskor för att de inte vågade;) 
Jag var nog i ärlighetens namn mer nervös över att få träffa Emil än över att åka bil fort men båda grejerna löste sig jäkligt bra. Han var supertrevlig och det var en så jäkla häftig åktur! Skulle mer än gärna göra om det om man säger så. En go adrenalinkick!Jorå jag har hunnit med att svettas lite på gymmet också faktiskt. Två gånger till och med samt sprungit ett par rundor. Ska försöka ta mig ut en sväng även ikväll. Försökt hålla igen på snaskätandet också men inte varit helt strikt. Det går åt rätt håll åtminstone. Skönt att komma igång med träningen!


På jobbet är det minst sagt full fart (som vanligt) och nu märks det att semesterruschen verkligen dragit igång på allvar. Fick i ordning uteserveringen precis i rättan tid inför Hästkraftshelgen och det har varit packat där sedan i torsdags. Vi blev jättenöjda och det verkar som om de flesta kunderna håller med. Har bara känts kul att jobba sen jag kom tillbaka även om det blir lite påfrestande i värmen.


Efter jobbet igår så passade vi på att dra ut med båten igen. 
Grillade lite och naturligtvis badade vi bastu som vi alltid gör när vi är på Nordholmen. 

Bittan och Morgan kom ut med hela båten full i folk så ensamma slapp vi vara:)
Blev en magisk kväll med vacker solnedgång. Tröttnar aldrig på den vyn. Angelina byggde sandslott medan jag njöt av utsikten.

Efter ett morgondopp och lite frukost imorse så drog vi hem. Blåste halv storm därute så ingen idé att stanna. Sämre väder på gång dessutom.
Nu ägnas dagen åt lite plock och sen blir det kalas i eftermiddag för Linnéa som fyllde sex år igår.
En härlig vecka går mot sitt slut och det är dags att ladda för en ny...1 kommentar:

dietandthecity sa...

Hoho, vad kul att se att du kommit igång igen, det var ett tag sedan jag tittade in. Jag har kommit igång IGEN jag med och rätt bra :)!
Heja heja heja!