tisdag 30 juli 2013

Nödigt!

Ligger här i sängen och är kissnödig. Igen. Idag har jag varit på toa säkert 20 gånger och frågan är hur många gånger till jag måste gå innan degen är slut. Jag har nämligen drabbats av urinvägsinfektion! Inte kul någonstans.
Det är över tio år sen sist men jag hade det ju jämt när jag var yngre. 

Finns ju tusen husmorstips (naturligtvis) att bota denna åkomma med. Det vanligaste är tranbärsjuice. Jag brukar hålla mig skeptisk till sånt men nu åkte jag faktiskt och köpte ett par liter för att se om det hjälper. Är jag inte bättre imorgon så ringer jag sjukhuset direkt!
Får se hur mycket jag får sova inatt också.

Har klarat dag två av sockeravvänjningen med mindre problem än igår. Har inte haft sug ens efter lakrits idag. Så skönt! Känner mig faktiskt redan piggare och mer energisk faktiskt.

Lagade riktigt god mat idag med. 
Kycklingfilé fylld med mozzarella och en timjansås. Till detta ratatouille. Supersmaskigt blev det! 

Har varit och vattnat morsans blommor ikväll och passade på att nalla med mig lite gurkor från växthuset. Shit vad stora de är och väldigt väldigt goda! Lite häftigt att odla egna grönsaker tycker jag men skulle ju själv aldrig fixa det på grund av avsaknaden av gröna fingrar:)

Ikväll hade jag tänkt att äntligen komma ut på en löprunda men det satte ju den förbaskade infektionen stopp för! Hoppas att det går snabbt över för jag måste komma igång nu! Helst för ett par veckor sedan. Nästa vecka ska jag börja träna fotboll igen också. Längtar verkligen efter det nu. 

Nu håller jag tummarna för att jag får sova någon timme inatt i alla fall1 kommentar:

Viktnedgangsomfunkar sa...

Härliga bilder ! :)
Kul att komma "tillbaks" efter sommaren och alla avsteg!
Kram påre!