söndag 28 juli 2013

Då kör vi igen!

Det har varit tyst här en väldigt lång tid. Väldigt mycket längre än vad det var tänkt från början faktiskt. Tänkte bara ta en kort bloggpaus för att få lite skrivarlust tillbaka men dagar blev till veckor och veckor till månader.
Vad har jag gjort under tiden? 
Jag har Twittrat. Skrivit snart 60 000 tweets på 140 tecken så skrivit mängder har jag gjort i alla fall. Jag har via Twitter skaffat mig kontakter av alla slag i landets alla hörn, ja jag har till och med hunnit med att träffa några utav dem! Men nu började suget efter att skriva lite längre komma tillbaka igen och här är jag! Redo.

Den här helgen har jag gjort något som jag uppskattar väldigt mycket. Vi har varit ute med båten. Efter mycket om och men fick vi bår båt i sjön i fredags, något vi inte hade räknat med i år eftersom den inte startade. Men nu ligger Millan i och igår kväll efter jobbet chansade vi och åkte ut trots hotande åskmoln.

Det märks att jag njuter va?

Peter ser ju också hyfsat nöjd ut:)

Det blev en helt fantastisk kväll när det klarnade upp. Varmt och skönt både på land och i vattnet. Grillade, badade bastu och bara njöt. Sällan man upplever såna kvällar och man ska absolut ta vara på dem!

Idag var det lite sämre väder när vi vaknade men vi eldade upp bastun igen och badade en stund ändå innan vi packade ihop och for hem.
Nyladdad med positiv energi.

Har ägnat eftermiddagen åt att slappa. Det har varit en varm och stressig vecka på jobbet och att värmen tar är det ingen frågan om. Har varit konstant trött det senaste! 
Tröttheten beror även på att jag slarvat oerhört mycket med maten ett tag så från och med imorgon får det bli skärpning! Vill ha tillbaka pigga Tessan igen!

Ska jobba två veckor till nu och sen har jag ytterligare en semestervecka. Så glad att jag har den moroten nu när det är som mest att göra. Ska bli så skönt! Får Peter också semester så kan det nog helt klart bli lite båtsemester i år också:)
Än är inte sommaren över:)3 kommentarer:

Anonym sa...

kul att du är tillbaka

Tessan sa...

Tack! Roligt att du tycker det:)

Thess sa...

kul att du är tillbaka :) nu ska jag kika in här lite oftare