söndag 11 november 2012

Pappornas dag...

...har det ju varit hela dagen idag. Hemma hos oss så firar vi inte Mors och Fars Dag på något storslaget sätt direkt. Vi skippar dyra presenter och sånt och kör på den enkla stilen istället. Peter fick en jättefin teckning av Angelina och fick önska sig något gott som jag skulle baka åt honom. Han valde en kladdkaka MED socker! Haha:) Första gången Peter smakade min kladdkaka med Stevia så kom han med en ganska kul liknelse.
"Som att ligga med någon som man tycker är ful bara för att få ligga". Hmm...
Sen fick han faktiskt en Trisslott också. Med vinst.

God middag blev det idag i alla fall. Hade fått älgfärs av svärfar så det fick bli älgfärsbiffar och kantarellsås. Shit vad mumsigt! Älg är verkligen bäst!
Precis när middagen nästan var klar gick strömmen men som tur var kom den strax tillbaka igen.

Rotade upp receptet till "Bästa kladdkakan" på Google och lagom till jag stod och smälte smöret till den så gick strömmen för andra gången idag. Då var jag lite smått irriterad kan jag lova, men även denna gång så var den strax tillbaka.
Kladdkakan var verkligen kladdig kan jag säga men det var även den godaste jag någonsin ätit så receptet ljög inte:) Lägger ut det i ett eget inlägg även om det inte är LCHF.

Vi har även varit en tur ut till svärfar ikväll och hälsat på. Testade hans nyinköpta massagestol och halleluja vad skönt! Står högst upp på min önskelista nu. Hade jag en sådan skulle jag sitta i den jämt:)
Min egen pappa hälsade jag inte på idag men jag ringde och grattade. Tar en vända dit på onsdag istället när jag är ledig:)

Har kollat på Solsidan och det var ett riktigt bra program ikväll. Skrattade så jag tjöt:)

Nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag och kolla lite på Netflix innan jag somnar.
So long och natti natt

Inga kommentarer: