lördag 3 november 2012

Lugn helg

Ja här sitter jag vid frukostbordet och bara softar. Dricker kopp efter kopp med kaffe och bara njuter av lugnet. Jag skulle ju egentligen ha jobbat idag men så var det ju Alla Helgonahelgen den här helgen vilket innebär röd dag och stängt på cafét. Lucky me:)

Igår trodde vi att det skulle bli fullkomligt kaos på jobbet men det blev inte så farligt. Full fart på förmiddagen och sen ganska så dött. Lugnare än en vanlig fredag till och med. Kunde gå hem en timme tidigare vilket var bra eftersom Lina skulle på Halloweendisco.
Har ju redan postat bilden på hur hon såg ut som häxa.

Hon var så förväntansfull inför discot men när vi väl kom dit så tyckte inte Angelina att det var riktigt lika kul. Hon tyckte att det var alldeles för högljutt och stimmigt. Sen var hon ganska så sliten och trött också. Vi åkte till Glenn istället så hon fick leka en stund med Linnéa och då blev hon på bättre humör...
Nåja...nu har hon ju i alla fall varit på ett disco även om det var bara för en liten stund.

Idag har jag inga särskilda planer förutom att vi ska ut till Jessica på kalas ikväll. Ska bara ta det piano och dola lite tror jag. Kanske testa att baka något nytt? Är lite sugen på att testa Annika Rognebys chokladkakor. Ser så goda ut!

 
Såg ni förresten Skavlan igår? Vilket höjdarprogram! Satt först och suckade över hur fruktansvärt tråkig Martin Kellerman verkade vara och sen helt plötsligt glimrade det till och blev hysteriskt roligt. Komplicerad människa:)
 Sen kom de grande finale med både Robbie Williams och Jon Bon Jovi! Kan det bli bättre? Nä tror inte det...Robbie tog som vanligt över showen och mer eller mindre intervjuade Jon på egen hand. Halleluja moment! Man blir helt enkelt glad av att se och höra Robbie och man kommer på sig själv att sitta där med ett fånigt leende på läpparna. Kul att se att han verkar ha fått ordning på sitt liv dessutom. Löv him!
 
 
 
Nä nu får jag nog i alla fall duka av frukostbordet och se om jag kan hitta på något vettigt. Önskar en trevlig helg till er alla:)
 
 
 

Inga kommentarer: