fredag 23 november 2012

Black Friday

Låter ju lite makabert men det är just vad det är idag. Ja inte här då utan i USA där de firar Thanksgiving för fullt just nu. Black Friday är dagen då alla (som har råd) shoppar allt vad de kan. Den största shoppingdagen på hela året.
Kan ju mycket väl vara så här i Sverige också med tanke på att lönen kommer idag (för de som har någon) och det är en månad kvar till julafton.

Huuu! Jag ryser lite när jag tänker på det. Har inte köpt en enda julklapp och frågar ni mig om två veckor så har jag antagligen inte köpt någon då heller. Jag är sorglig när det kommer till att köpa julklappar i tid. Brukar ordna sig ändå...

Vi firar ju inte Thanksgiving men det kan ju vara bra att ibland stanna upp och påminna sig om hur mycket man har att vara tacksam över här i livet. Jag är tacksam över att jag har världens underbaraste familj, ett jobb att gå till, ett hem att sova i och inte minst att jag lever och är frisk. Det är det som betyder något. Allt det där andra är bara saker. Klyschigt? Javisst. Men inte desto mindre sant.

Den här morgonen fick jag jobba lite hårt eftersom jag har glömt bort att göra mina 100 situps i två dagar. Med andra ord blir det 300 st situps idag! Hmmm...paybacktime liksom...
Började att göra 200 innan frukost och får ta resten ikväll. Bör funka.
Tyckte att hundra var lite mesigt häromdagen men tvåhundra var något helt annat kan jag lova! Shit vad jobbigt! Hade ingen vila emellan heller.
I övrigt så har jag haft några riktiga skitdagar och käkat massa skräp. Måste verkligen skärpa till mig för nu är jag riktigt trött på mig själv. Bara att kavla upp ärmarna och ta nya tag (om man ändå ska hålla på och strö klyschor runt sig).

Nu rusar klockan och jag måste göra mig redo för jobb. Börjar klockan tio och ska hinna att gå dit plus köpa en ny snus innan så det är hög tid.

Ha en fin Black Friday mina vänner:)

2 kommentarer:

Tomas sa...

Hej! Första gången jag besöker din blogg, och jag blir nyfiken på hur det är att jobba på café när du äter LCHF? Bland det tråkigaste med LCHF tycker jag är just att gå ut och fika, oftast blir det bara en kopp te för min del eftersom allt innehåller nån form av snabba kolhydrater. Är det likadant på ditt café, eller finns det nåt alternativ?

Tessan sa...

Eftersom jag är sockerberoende så kan det vara en pina att jobba på café vissa dagar. Det gäller att hålla sig mätt:)
Hos oss finns det nästan alltid ett LCHF-alternativ att ha som fika.