måndag 15 oktober 2012

Invägning

 
Ja nu har jag hoppat upp på vågen och kollat läget inför starten på den här nya utmaningen som kallas "Fit for christmas". Väger mig inte så jätteofta när jag inte viktminskar men på måndagar så sitter det nästan i ryggmärgen att man kliver upp på den:) Hade faktiskt gått ned över ett kilo sen förra måndagen och då har jag inte varit superstrikt den senaste veckan. Trevligt. Men mitt mål på minus fyra kilo startar från och med idag. Ska mäta mig också så jag håller koll även på den biten. Brukar vara roligare...
 
Det var lite tomt i mitt kylskåp idag (ingen grädde, inga bacon) men jag lyckades slänga ihop en ost & skinkomelett fast på mjölk:) som jag sitter och smaskar på just nu.
Lugna gatan här för tillfället eftersom båda ungarna redan är i skolan och jag börjar klockan tio. Ska bli ganska skönt att komma till jobbet efter att ha varit hemma i tre dagar. Är i och för sig fortfarande jätteförkyld men det får gå. Var supersnorig när jag vaknade och nu har jag börjat hosta lite så smått också. Lovely!
 
Så idag blir det jobb och sen föreläsning. Hoppas att ni kommer! Jag är spänd av förväntan!
Ha en fin måndag allihopa!

2 kommentarer:

dietandthecity sa...

Jag är heeelt tvärtom, väger mig varje dag, lite läskigt, jag vågar inte skriva ut min vikt, vad tycker du, skall jag?!?!

Tessan sa...

Jag väger mig också ofta när jag viktminskar. Inte annars. Försöker verkligen att låta bli eftersom vågen kan vara din största fiende ibland.
Det är bara du som kan avgöra om du vill skriva ut din vikt. Känns det inte bekvämt så gör det inte:) kram