torsdag 18 oktober 2012

Har så lätt för att fastna

Fram tills jag var i cirka 20-årsåldern så var jag en riktig TV-freak. Jag följde nog i princip varenda serie som fanns att följa. Både svenska och utländska. Sen i takt med att man började jobba mer och mer och därefter började leda träningspass på kvällarna så minskade naturligtvis det där TV-tittandet.
De senaste tio åren har det i princip varit obefintligt. Jag har följt några enstaka serier som "Lost" och "Desperate Houseviwes". Andra serier har jag börjat följa men de har lagts ned och så slapp jag det liksom...Har i princip bara tittat på film om jag har haft tid att lägga mig i soffan.
Men nu jäklar håller jag på att ta igen förlorat TV-tittande ska ni veta and I`m lovin it!
Häromdagen fick vi Netflix där man kan kolla på serier och filmer via telefon eller dator och där hittade jag Vampire Diaries....

 
HUR kan jag ha missat detta?! Skäms nästan! Efter tio minuter var jag helt fast och nu kan jag inte sluta att titta. Senast detta hände var när jag och Peter under en sjukdomshelg upptäckte "Lost" och plöjde igenom hela första säsongen på två dagar. Jag har nu sett 16 av 22 avsnitt på mindre än 48 timmar och börjar få ångest över att jag inte kan fortsätta titta på nästa säsong. Det ligger nämligen bara ute en säsong på Netflix. Skit också! Därför har jag nu lagt ut en efterlysning bland vänner på Facebook för att höra om någon har säsong 2 och 3 på DVD till låns. Än har ingen nappat så det slutar nog med att jag köper dem illa kvickt.
Samtidigt blir jag så jäkla less på mig själv när jag snöar in på saker och ting. Måste man vara en sån 150%-människa?! Det blir ju lite jobbigt ju...Jaja...nu ska jag snart gå och lägga mig och njuta av de fyra sista avsnitten med Damon, Stefan och Elena:)

2 kommentarer:

Mamma sa...

Tror det ligger i släkten. När jag läste en bokserie, som jag trodde hade 6 delar, och upptäckte att det fanns 10 så letade jag över hela sverige efter de 4 sista. Hittade dem i Bjuv. Yes!

Tessan sa...

Har nog med att göra också att vi är smått otåliga :)