lördag 25 augusti 2012

Slapp lördag

Hej hopp på er!

Idag har jag varit ledig och haft en riktigt skön slappardag. Behövs ibland. Var dock vaken i hyfsad tid imorse för jag ville följa med Stefan på fotboll. Hans lag skulle spela i Grums idag och det är så sällan jag hinner att kolla på matcherna så idag passade jag på.

Det blev tyvärr storpisk med 1-7 (tror jag, tappade räkningen). I första halvlek fungerade verkligen ingenting men det blev lite bättre i andra. Till killarnas försvar så var det en del spelare som saknades idag och vissa fick spela på lite ovana platser. Stefan var till exempel vänsterback men jag tyckte det gick riktigt bra. Han spelade faktiskt hela matchen så han sover nog gott inatt;)
 
Innan vi drog hem så käkade jag en god Ceasarsallad på en pizzeria inne i Grums. Blivit mycket sallad den här veckan men det är gott att variera med ibland:) Fanns inte så många andra alternativ...
 
Nu på eftermiddagen har jag tagit ett litet ryck här hemma och både dammsugit och bäddat rent i sängarna. ÅÅÅ så skönt det ska bli att lägga sig sen;)
Man kan ju alltid göra bäddningen något kuligare...
 
 
Nu är jag och Lina ensamma hemma och dolar när Stefan är hos sin mamma och Peter är och repar med bandet. Var tvungen att föreviga Angelina med tofsar. Hon vägrar ju vanligtvis konsekvent att ha håret uppsatt men ikväll hände det! Så söt:)
 
Nu sitter jag och väntar på att min LCHF-glass ska frysa till ordentligt. Har gjort ett nytt experiment och det ska bli spännande att se om det blir bra. Den frös dock inte till så bra så jag har ställt in den en stund i frysen. Recept kommer naturligtvis om det blir gott:)
 
Hade planerat intervallträning idag men eftersom jag kom hem så sent ifrån fotbollen så hann jag inte ut innan Peter gav sig iväg. Kanske lika bra för jag är ganska så förkyld och nyser i tid och otid. Hoppas att jag kommer ut imorgon innan vi åker till Karlstad på shoppingrunda...Peter ska ekipera sig och Lina behöver också både det ena och det andra. Sen så får vi se om kanske jag kommer hem med något kul också:)
 
 
Förresten så såg vi en jäkligt bra film igår. The awakening. Har sett trailern massvis av gånger och trodde att den skulle vara bra, vilket den mycket riktigt var. Peter blir så störd på mig eftersom jag bara hyr skräckisar...Han blir så rädd stackarn...Den var riktigt läskig stundtals men framför allt jäkligt bra. Se den om ni inte har gjort det!
 
Nu ska jag sätta mig och zappa och se om det finns något vettigt att se på TV:n denna lördagkväll och sen ska jag förhoppningsvis njuta av god glass:)
So long så länge....
 
 

2 kommentarer:

dietandthecity sa...

VAR hittar jag receptet på din LCHF_glass?

Tessan sa...

Har inte gjort så många olika glassorter men de recept jag har hittar du under fliken "receptlista" längst upp under bilden