tisdag 14 augusti 2012

För sent...

...för en löprunda blev det tyvärr idag. Ingen höjdare att gå ut och springa vid tiotiden på kvällen. Somnar liksom aldrig efteråt och ska upp tidigt två dagar till. Lite trist men jag får helt enkelt låta kroppen vila idag och byta ut distanspasset mot gårdagens och morgondagens fotbollsträning. Går nog på ett ut. Jag kan ju inte träna varje dag...

Anledningen till att det blev sent är att jag har suttit ikväll och försökt instruera K. I hur man sköter gymnastikföreningens hemsida. Mycket info att ta in på en gång men det ska nog gå bra...

Annars har jag jobbat idag och det har varit lite lugnare. Hann med att göra lite roligare grejer till exempel baka LCHF-kladdkaka. Det går ju supersnabbt men nu under värsta sommarruschen har inte ens den tiden funnits. Ska prova något nytt recept snart tror jag. Har lite experiment/bakarabstinens:)

När det gäller Höstutmaningen så går det bra tror jag. Har skött mig i alla fall så får vi se sen om vågen också tycker det. Försöker hålla mig till att väga mig två gånger i veckan (oftast måndag och torsdag) för att inte bli för fixerad på de där siffrorna. Skulle jag inte gå ned så får jag väl strikta till mig lite mera. Finns lite att plocka av eftersom jag inte är superstrikt med vissa saker som mejeri och rotfrukter.

Nu är det nattinatt för min del. Nya tag imorgon:)

1 kommentar:

Linn sa...

Hej! Hittade hit via Höstutmaningen och som jag förstår är du redan en bra bit på vägen. Snyggt jobbat:). Jag äter också enligt LCHF. Skippar rotfrukter so far men äter kanske lite mycket mjölkprodukter och alldeles för mycket LCHF-bakverk. Men det är så kul att baka och gott att fika...ibland:). Gjorde väldigt goda Kokosmuffins med lime och hallon häromdagen. Gjorde minimuffins för att dra ner lite på kalorierna också. Kladdkakan ser ljuvlig ut:)