tisdag 21 augusti 2012

Det kommer efter...

Herregud! Jag är för gammal för en riktig ordentlig fest....Vaknade aldrig liksom till igår och när jag kom hem sent igår kväll från jobbet så orkade jag inte ens slänga ned några rader här! Illa illa :)

Dagen startade i alla fall med att jag var med Lina på inskolning i förskoleklassen den första 1,5 timmen. Tror att det kommer bli en härlig grupp det där:) De är bara 14 stycken barn i klassen så det är perfekt! På kvällen igår så frågade hon direkt om hon skulle till fritids imorgon så visst stormtrivs hon:)

Sen blev det jobb resten av dagen för min del och det var överraskande mycket folk så dagen gick undan i ett svisch. Hann även att hämta ut lite nya kläder som jag har beställt till Angelina. Hon börjar få det ganska så knapert i sin garderob så det var välbehövligt. Måste däremot få tag på mer byxor för hon har lyckats få hål på nästan samtliga par samtidigt!

Kollade naturligtvis in nypremiären av Dallas. Trots att jag inte var så gammal på den tiden det begav sig så följde jag slaviskt detta program tills det slutade sändas (även om jag missade de första åren) så det kunde jag ju inte missa:) Tyckte att det var helt ok faktiskt så jag tittar nog igen om jag har tid. Kan ju vara kul att ha något program att följa...

Nu ska jag skynda mig att få mig iordning innan det är dags att väcka sömntutorna. Idag börjar Stefan skolan också och det ska bli intressant att se om det överhuvudtaget får att få upp honom. Igår var jag glad över att han kom upp lagom till tandläkartiden kl.12.30! Sen blir det jobb fram tills fyra och ikväll får jag nog satsa på att köra ett löppass.

Ha en fin dag:)

1 kommentar:

Monica Hansen sa...

vi kollade färjan igår, det var kul, men dallas hoppar jag över, fast jag var ju dallas-fan första omgången:)