INGREDIENSER 4 PORTIONER:
800 gram tinad torskfilé
1 stor gul lök
1 zucchini
1 röd paprika
3 dl grädde
3 msk chilisås
1 påse riven ost (jag använde prästost)
salt
peppar (jag använde Santa Marias Seafood & Fishkrydda till fisken och svartpeppar i såsen)
smör att steka i
GÖR SÅHÄR:
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Hacka löken och skär zucchinin och paprikan i tärningar.
3. Fräs grönsakerna i smör så att de mjuknar
4. Häll sedan över grädden och tillsätt chilisåsen. Låt puttra ihop i några minuter. Salta och peppra efter smak.
5. Lägg de tinade fiskfiléerna i en ungsfast form. Salta och peppra fisken. Häll sedan grönsakssåsen så att den täcker fisken
6. Sätt in i ugnen i 10 minuter.
7. Strö över osten och in i ugnen i ytterligare cirka tio minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar