fredag 20 januari 2012

Underbara fredag

Sista arbetsdagen för mig den här veckan och sen tar jag helgen. Kunde inte passa bättre med tanke på att jag måste byta gardiner här hemma och både tvätta och städa. Ser ut som rena rotebot just nu. Har ju inte hunnit med så bra den här veckan eftersom jag har haft träningspassen att tänka på också. Nu är de dock upplagda och premiärerna är avklarade så då blir det genast lite lugnare:))
Athletic funcpasset gick bra igår. Det var aningens för långt så det blev lite stressigt på slutet men det ska justeras tills nästa gång. Det flöt på bra i övrigt och flera kom fram och sa att de tyckte att det var ett bra pass. Nöjd så. Det känns såhär idag i alla fall att det tar hela kroppen. Är lite mör faktiskt så idag blir det vilodag. Imorgon ska jag ta en löprunda eller en tur på crosstrainern om det är för kallt och halkigt.
Ha en bra fredag allihop och håll utkik efter Expressens Lchfmagasin som kommer idag. Den ska i alla fall jag köpa:))

2 kommentarer:

Åsa - Poppikock sa...

Jag sprang bort på Pressbyrån i morse när min brukare var på dagcentret, var ju tvungen att försäkra mig om att jag fick ett ex!:)) Ikväll blir det soffhäng med en bra tidning!:)

Tessan sa...

Jag fick ju naturligtvis inte tag på någon tidning:(( Får kolla runt lite mera imorgon...