fredag 25 november 2011

Vägning

Japp då var det dags att se vad som har hänt efter fyra dagar med 21-utmaningen. Har det hänt någonting på vågen?? Jajamensan det har det:))

Resultat efter fyra dagar:
- 1,4 kg

Härligt resultat och även om det är mycket vätska så är det ändå skoj. Nu får vi se om jag kan hålla detta tills på måndag. Lite tevkesamt kan jag säga eftersom jag ska ut på fest imorgon. Ska försöka hålla mig så LCHF som jag kan. Vore ju inte så kul att förstöra detta nu när det har börjat så himla bra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejhej!Grattis till bra resultat! Vägning här idag oxå, minus 1,1 sen i måndags och ny vikt 86 prick. Gôtt mos, nu gäller det bara att klara helgen. Blir lite god ost här ikväll och lite cola light. Har inte kunnat göra mig av med den än =) ha en bra helg så satsar vi på finfina resultat på måndag trots fest =)
//Lindha

Åsa - Poppikock sa...

Grattis Tessan!! Vilket bra resultat!=)

Lchf livet för Gottelisa sa...

Grattis! Jättekul, starkt av dig att stå emot alla godsaker på jobbet. Jag själv tycker att det är jobbigt när jag ser ngt på tv. Håller mig borta från hyllorna i affären,som läskar mig. Ha en skön helg kramar från Gottelisa

Tessan sa...

Vad härligt att det går bra för dig också Lindha. Jag körde low carb hela kvällen igår trots röjigt party så jag hoppas att det ska gå bra imorgon i alla fall;))