fredag 25 november 2011

Herregud vilken röra!

Ja just för tillfället så snurrar livet aningens för fort för lilla Tessan. Är van att allt går i ett rasande tempo och vill oftast ha det så också men nu känns det som om till och med jag vill säga stopp. Planerande för julskyltning på jobbet och massa förberedelser av allehanda slag. Träningspass som ska hållas. Tvättberg som ska tvättas. Semesterplanerande och resa som ska bokas och mitt uppe i allting så ska jag försöka hinna adventspynta. Ni som känner mig vet ju vilken julfreak jag är men för er andra ska jag tala om varför detta gör att jag är uppe dygnet runt för tillfället.

Av någon jävla anledning så är juletiden den enda gången på året som jag är hypernoga med att fixa och dona här hemma. Jag är verkligen ingen heminredningsmänniska i vanliga fall men till julen så är det noga noga och till första advent är det mest stressigt. Då ska jag ha julgardiner i alla fönster. Stjärnor och adventsljusstakar i vartenda fönster. Pyntade ljusstakar med levande ljus och massa andra attiraljer. städat, fint och mysigt. Därför så börjar det bli liiite bråttom just nu...

Har fått upp en del idag och igår kväll men har ganska så mycket kvar att pilla med. Hade lovat mig själv att INTE köpa en massa nytt i år till jul (eftersom vinden snart svämmar över av julgrejer) men det sket sig redan idag. Hittade en billig stjärna på fot på ICA som jag tyckte skulle passa bra i köksfönstret (trodde inte att vi hade någon stjärna att hänga där men det hade vi tydligen) så den köpte jag. Sen har jag varit hos morsan och tingat en supersnygg grej som jag ska hämta imorgon och pynta sen...Sen får det vara bra hoppas jag;))

Idag var det dags för Athetic-pass igen och jag hade verkligen ingen lust innan med tanke på alla grejer jag har hängande över mig. Det är just det som är det fina med att vara instruktör. Det hjälps inte att lusten inte finns där. Man måste ändå och när man väl kommer dit så är det ju superkul! Varenda gång nästan. Faktum är att när jag kom hem så var jag så full i adrenalin så att jag fixade adventspyntandet i sovrummet av bara farten! Bytte till och med sängkläder:))
Känns väldigt gött att träna just nu för även om jag fortfarande är väldigt snorig och hostig så är energin i kroppen tillbaka och jag orkar köra för fullt. Det känns att den här träningen som jag pysslar med ger mig en genomstark kropp. Frågan är om jag någonsin varit så allroundtränad i kroppen som jag är nu. Tror inte det. Känner mig urstark i framförallt bålen och magen och det är ju precis de områdena jag ska satsa på att träna så att jag håller min dåliga rygg i schack. Kul när alla timmars tränande ger resultat även om det inte direkt syns på utsidan;))

Nu ska jag kolla på Floridaresor för förhoppningsvis bokar jag en resa imorgon. Yippie! Om drygt en månad bär det av i så fall:))

Dagens hiss: 
Väljer att hissa mig själv faktiskt. Har varit superduktig med LCHF-andet den här veckan och inte en endaste liten sötsak eller annat skräp på fyra hela dagar...Back in biz...

Dagens diss:
Idioten som slängde upp bildörren mitt framför min bil när jag kom körande på Storgatan i eftermiddag. Hade jag inte stått upp på bromsen så hade han varit mos nu (eller åtminstone rätt så skadad) 

2 kommentarer:

Anna sa...

Såg när du bromsade och tänkte vilken jäkla idiot som inte ser sig för innan han öppnar dörren!! Tur för honom att du var uppmärksam och att allt gick bra :)

Tessan sa...

Ja att köra inne i Årjäng en eftermiddag är verkligen ingen lek! Djungelns lag gäller...