tisdag 29 november 2011

Tisdagsagenda

Som vanligt är min lediga dag uppbokad av något mindre kul. Det är sällan som man bara får vara ledig och göra vad man känner för tyvärr...Idag är det besök på Öron/näsa/halsavdelningen i Arvika som gäller för mig och Lina. Ja det är Lina som ska dit och det kunde egentligen inte ha kommit mer passande. Hon hör i princip ingenting sedan förkylningen startade, hon hostar på nätterna igen och är allmänt snorig och täppt. Igår var hon riktigt risig efter dagis så jag trodde knappt vi skulle kunna åka idag men hon verkar något piggare än så länge...ska bli intressant att se om de kommer fram till något...

Det värsta är att hela dagen försvinner när man gör sånt där. Tar ju tid att åka fram och tillbaka också. Skulle mycket hellre velat vara hemma och baka. Märks att det snart är jul för det är väl den enda gången som jag är sugen på att baka och grejsa;)) Är en massa lchf-grejer jag vill prova att göra. Tycker det är jättespännande att se om man kan hitta bra alternativ till sockerstinna bakverk.

Ikväll ska jag vikariera på step up-passet och därför hoppas jag att det inte drar ut på tiden i Arvika för då blir det problem...passet börjar klockan sex så det ska nog gå:)) ska bli så himla kul! Jag älskar step och nu var det en hel evighet sedan jag körde ett pass och då är det extra kul!

Nu ska jag försöka röja undan det värsta här hemma innan det är dags att dra. Måste hänga upp den fina dörrkransen som jag fick av mamma. Glömde det till första advent;))
Ha en fin dag trots det tråkiga vädret:))

1 kommentar:

Åsa - Poppikock sa...

Jag är också helt insyltad på att göra lchf-julgrejer nu!=)) Har ett par saker till jag ska prova...=)