onsdag 23 november 2011

Låååång dag...

...har det varit idag och nu är det snart dags att runda av känner jag. Har hunnit att stryka nästan alla julgardiner nu under de senaste två timmarna plus att jag har kollat på inspelat avsnitt av DH så jag är nöjd:)) Advent närmar sig med stormsteg så det är bäst att sätta fart nu om man ska hinna bli klar i tid.

Imorse började jag med att försova mig en hel timme. Inte bra. Tog ett snabbt beslut att det troligtvis var enklast om Angelina fick äta frukost hemma och det funkade nästan...blev bara tre minuter försenad:)) Så kan det bli ibland...

Väldigt lugnt och stilla på jobbet idag men dagen går på något konstigt vis fort förbi ändå. Passade på att pressa lite marsipan när jag ändå hade tid. Nu är det så mycket som ska fixas inför advent så arbetslös blir man knappast...

Hade lovat Angelina att vi skulle gå till badhuset idag men efter middagen så kändes det minst sagt segt. Jag har inte alls varit pigg idag. Har börjat hosta nu också och har massvis med slem i halsen till råga på allt och bihålorna spränger lika illa som förut. Blir jag inte piggare inom kort så blir det ett nytt sjukhusbesök för mig kan jag lova!
Till badhuset kom vi i alla fall om något sent och då piggnade jag för ovanlighetens skull till. Brukar vara tvärsom annars.
Vi hade väldans skoj och busade i nästan en timme. Det sista Angelina gjorde innan vi gick upp var att ta av sig armkuddarna och öva sig på att vara under vattnet i lilla bassängen och helt plötsligt så simmar hon iväg! Hon tog i alla fall tre-fyra simtag utan att hamna under ytan så nu är hon verkligen på god väg att lära sig simma på riktigt! Duktig tjej!

Dagens hiss:
Snälla bror har lovat att sitta barnvakt till lördagen så att jag och Peter kan gå på Snowstorm på hotellet;)) Vi ska dra ut ett helt gäng efter julskyltandet och jag tror att det kan bli superkul!

Dagens diss:
Att det aldrig kan vara sol i det här landet!!! Bara grått, trist och mörkt hela tiden!!!

1 kommentar:

Åsa - Poppikock sa...

Din stackare, det var en ovanligt seg basselusk som hänger i för dig!

Ja, pump är så jäkla roligt!! Märkte igår hur glad jag blev av att gå på ett pass, å jag var superpeppad efteråt också!! Skuttade till bussen liksom!=)) Kan säga som så att det känns idag i kroppen, tur jag inte är alldeles otränad för då hade jag nog inte kommit ur sängen, haha!