måndag 21 november 2011

Dag 1

Japp då var dag nummer ett av 21-utmaningen avklarad och det med bravur. På jobbet klarade jag mig jättebra utan sötsug alls trots att jag inte käkade riktigt frukost idag. Däremot hade jag riktigt kämpigt innan middagen blev klar med tanke på att det stod en hel korg med goda kex och en skål med nonstop mitt framför näsan på mig (kvar från gårdagens kalas) och då fick jag verkligen kämpa med mig själv en stund....men det gick det med!
Här kommer dagens födointag:

Frukost: på stående fot (som vanligt på måndagar;) några ostskivor och två baconskivor, kaffe
Lunch: två skivor julskinka med lite senap, kokt ägg och räkor, majonäs, tomat och gurka
Middag: äggwrap med ost och skinka, pizzasallad
Mellis efter träningen: två nävar nötter

Träning: 90 minuter stentuff cardio

Väldans nöjd med denna första dag och det vore så himla kul om fler ville anta utmaningen med mig:)) Hoppas på en lika bra dag imorgon...

2 kommentarer:

Åsa - Poppikock sa...

Du är superduktig Tessan!! Jag hänger inte på utmaningen men jag kommer stå vid sidan å komma med glada tillrop!=))

Ellen - LCHF och mycket annat sa...

Det är precis sa som jag sagt till mig själv att göra, fast fram till jul. Pa fredagar far jag lov att äta nagot LCHF-gottis men inte annars. Allt annat gottis är endast tillatet när det är fest eller nagot speciellt, och med matta - inga mängder.

Hänger dock inte med pa din utmaning da jag vet med mig att jag inte fixar det när det känns som en "tävling". Men jag kommer kika pa hur det gar för dig, sa vi kan ju peppa varann i alla fall!