måndag 21 mars 2011

Pestokyckling

Källa: LCHF på mitt sätt
(men omgjort av mig)

Portioner: 4

Ingredienser
4 kycklingfiléer
1 msk smör
salt och svartpeppar
Vitlökssalt
1 dl vatten
1 msk kycklingfond
1 dl grädde
1 dl creme fraiche
3 msk grön pesto
15 svarta oliver
1 röd paprika
15 coctailtomater
1 dl riven parmesanost

Gör såhär:
1. Strimla kycklingfilérna och bryn dem i smör i några minuter. Salta och peppra.
2. Häll på vatten, fond, grädde och cremef raiche och låt koka upp.
3. Sänk värmen och tillsätt peston och oliverna.
4. Strimla paprikan och blanda ner paprika och coctailtomaterna i såsen. Låt småputtra i några minuter.
5. Tillsätt eventuellt lite mera salt, peppar och vitlökssalt.
6. Strö på lite riven parmesan innan servering.

Detta var otroligt gott och mättande! Rekommenderas verkligen!

Inga kommentarer: