söndag 18 oktober 2015

Softarhelg

Ibland är det skönt att bara ta det lugnt. I ärlighetens namn är jag rätt dålig på det men efter en ganska tung vecka på olika vis så har det varit oerhört efterlängtat att softa lite.

Igår slösade jag bort drygt två timmar av mitt liv med att kolla på en usel film vid namn "The Counsellor". Där fick jag för att jag valde ett osäkert kort framför en trygg gammal romantisk komedi som jag sett tio gånger förut. Men det var soft att ligga i sängen och kolla åtminstone även om den var fruktansvärt kass. 

    
Gjorde en Halloween-pumpa. I år blev det en Minion på Angelinas begäran.

Kvällen spenderades framför TV:n och Så mycket bättre. Det var ju Sven-Bertils dag och jag är väldigt förtjust i honom. Vet inte riktigt varför men jag har alltid gillat honom. Även denna gång stal Miriam Bryant showen totalt. Hon är totalt oemotståndligt charmig, nyfiken och rättfram. Sen är hon ju en oerhört grym artist såklart! 

Idag har jag, Angelina och Stefan varit hos pappa och hälsat på. Stefan övningskörde. Om två veckor börjar han sin intensivkurs och snart fyller han arton. Känns skitkonstigt. 

Hade höga förväntningar på Manchester-derbyt och hade hoppats på en bra och spännande match. Den blev aptrist. Jämn naturligtvis men tillknäppt och väldigt få målchanser. United var bättre men lyckades inte måla. 0-0 slutade matchen och det kändes lite som om man blivit bestulen på konfekten kan man säga...

     
Kände att jag hade softat lite väl mycket så pallrade mig ut på en jäkligt snabb pw efter fotbollen. Blev dryga 7 km. Så skönt att få den friska luften. Hösten är bra på det viset men inte kul att det blir mörkt så tidigt! 

Känner mig laddad för ny arbetsvecka som bara blir fyra dagar för min del. Riktigt skönt! 1 kommentar:

michaela sa...

Hejsan! Hoppas allt är bra. Jag googlade runt på retro tavlor och kom in på din gamla blogg och såg dina Elvis, Johnny cash och fler tavlor. Jag skulle vara väldigt tacksam om du sa vart du köpt dom?
Du kan nå mig på: michaela_dahlberg@outlook.com
Ha en fortsatt bra dag!
Mvh Michaela. :)