tisdag 13 augusti 2013

Vädergudarna måste avsky mig

Första semesterdagen och jag vaknade min vana trogen tidigt som fan. Strålande solsken var det och jag började lite smått planera för en härlig dag på stranden när jag låg där i sängen och filosoferade.
Tyvärr har jag missat att det numera är höst. Lagom till frukost var solen bokstavligen som bortblåst och det var kallt som satan! Antiklimax.
Fick sysselsätta oss med lite inneaktiviteter som att spela kort istället...

...och ironiskt nog åka till jobbet och fika.

Blev så jäkla trött och slö efter lunchen så jag tog en tupplur till och med. När hände det senast? Jaja...har man semester får man faktiskt lov att göra sånt:)

Framåt eftermiddagen kom den där jäkla åskan tillbaka igen och jag surade rejält för jag misstänkte att kvällens efterlängtade fotbollsträning låg i farozonen. Men för en gångs skull var vädergudarna på rätt sida och det gav sig precis i rättan tid!
Grym träning för mig idag eftersom vi körde skotträning. Behövs nu när man är lite smått ovan efter uppehållet. Kändes dock förbaskat bra fast det är svårt när det är blött. Mungiporna var betydligt högre efter det passet! Älskar att vara igång igen!

Det här är ytterligare ett bevis på att hösten har anlänt. Bara tio grader ute och luftvärmepumparna är urkopplade efter målningen så då är det bara att tända i kaminen. Mysigt men känns ändå sorgligt i augusti.

Fixade favoriten Ceasarsallad till middag idag och undrar varför jag inte gör det oftare. Så jäkla gott och lättvindig mat!

Nu ska jag försöka sova några timmar och tagga för golftävling imorgon och hoppas att jag slipper använda de här imorgon:
1 kommentar:

Viktnedgangsomfunkar sa...

Den där salladen såg sjukt god ut!
Kram