torsdag 21 februari 2013

Går in på femtonde...

21:a februari. Min och Peters officiella årsdag. Det är ju lite trixigt det där att fastställa exakt när man blir tillsammans men vi är överrens om detta datum och det är det enda som räknas;)

Idag är det i vilket fall som helst 14 år sedan vi blev tillsammans och det är ju helt otroligt hur fort tiden går! Kan inte riktigt greppa det men det har ju å andra sidan hunnit hända en del saker under tiden. Det är när man ser Stefan man påminns om hur länge sedan det är. Han var ju bara drygt ett år då och snart går han ur nian:)

Firade egentligen detta tillfälle när vi åkte till Göteborg för ett par veckor sedan men jag fick ändå den största blombukett som jag någonsin fått i hela mitt liv av Peter. Det händer inte alltför ofta kan jag säga men desto roligare när det väl händer;)
Vad han fick av mig förblir en hemlighet;)

Har varit hos Maja på hennes nya salong och klippt mig också idag. Så himla fräscht och fint var det där! Blev väl omhändertagen som vanligt och både kortklippt och blondare. Mycket nöjd:)

Har haft fruktansvärd träningsvärk i benen idag och har knappt kunnat gå i trappor eller kunnat böja mig. Ett tag funderade jag till och med på värktabletter men lät bli. Träningsvärken och det faktum att man inte kan röra sig ordentligt har gjort mig trött så nu ska det snart sovas.
Har hört ifrån vissa håll att jag inte är ensam om denna träningsvärk;)
Bannar mig själv lite eftersom det var jag som lade upp passet:)

Hoppas att det är bättre tills imorgon för då är det Happy Friday!!! Bästa dagen !

Sov så gott allihopa:)1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis! Å du behöver inte berätta var täningsvärken kommer ifrån :-)