torsdag 10 januari 2013

Skönaste segern

Fick en liten småjobbig start på dagen idag. Försov mig 45 minuter men det hade gått vägen om inte det hade varit is på bilrutan som nästan var omöjlig att få bort!
Nåja kom bara typ sju minuter sent till jobbet så det var ingen fara. Värre var det då att jag inte fick upp Stefan. Ringde oavbrutet i tjugo minuter utan att få svar. Då jag på en smart lösning. Skickade meddelande till O. och frågade om han kunde ta svängen förbi oss och väcka sömntutan. Det gjorde han också. Vilken snäll kille och bra kompis:) då var det problemet ur världen....

Sen rullade dagen på lite smidigare. Mera att göra idag så arbetsdagen gick ganska så fort.
När jag slutade åkte jag och Lina direkt till I-M och Lina blev av med sitt förskräckligt långa hår. Det var minst sagt på tiden. Luggen hängde långt ned i ögonen på flickstackarn.

Kvällen har spenderats framför TV:n. Hade tur så att de visade HV71-FBK på "min kanal". Vilken jäkla match det blev! Helt annorlunda mot den usla matchen senast. Högt tempo, många mål, bra spel, usla domare och en Jämtin som var så svinig som bara han kan vara.
FBK vann för att de var bättre i varje sekvens den här matchen. Visade hjärtat och moralen. Kul att Jack Connolly fick näta två gånger i comebacken!

Hann faktiskt med att träna lite också mitt under all hockeydramatik. Körde ett styrkepass på 45 minuter. Undvek skivstången idag eftersom jag fick så ont i nacken efter förra gången. Använde hantlarna och gummibandet istället.

Matintaget idag:
Frukost: ingen (hade liksom inte tid för det)
Lunch: hamburgare, ägg, dressing, ännu mera ägg, majonäs och räkor (hungrig)
Middag: 3 st LCHF-våfflor med hallon och grädde
Kvällsmat: lite vitkål

Imorgon är det freeeedag och snart helg igen. Sånt gillas. Synd bara att jag jobbar på lördag:(

Nu ska jag fortsätta läsa Safe Haven. Så bra. Läs den!!!

2 kommentarer:

Viktnedgangsomfunkar sa...

Tillbaka i gamet, hoppas allt är bra med dig!
P.S Dragonsås...mmmm ;)

Tessan sa...

ÅÅÅ vad roligt att höra från dig! Allt är bara bra! Hoppas att det är det med dig också:)