onsdag 12 december 2012

Julfint...

...börjar det bli i huset nu. Har spenderat i stort sett hela dagen med att dammtorka hyllor, skåp, tavlor med mera och ställt fram hela arsenalen med tomtar. Gjorde ett överslag på hur många jag har och kom fram till att det var cirka 70 st! Helt galet! Börjar få lite trubbel att få plats med alla.

Körde näst sista omgången av barngympan ikväll och det var lite manfall eftersom diverse sjukdomar har börjat härja...Nästa gång kör vi julavslutning med jullekar och julfika. Ska bli mysigt.

Hann med göra LCHF-chokladfudge också som står i kylen nu. Vet inte än om den blir bra eftersom den ska stelna under natten. Ska bli spännande att se imorgon bitti. Kul att testa nytt! Hoppas att jag hinner med lite nya recept nu innan jul.

Nu ska jag ta en lång och skön dusch för det är jag verkligen värd (och behöver) efter denna städardag.

Ska avsluta kvällen med nattinatt av Angelina och ett x antal Vänner-avsnitt. Har fastnat i den serien nu. Vet inte hur många gånger jag har sett de avsnitten men jag tycker att de är lika hysteriskt roliga fortfarande. Det kommer aldrig att göras en sådan underbar serie igen!

Imorgon blir det att kliva upp i ottan för att kolla Lucia och sen ska jag ned till skolan för att kolla på Lina när hon sjunger. Älskar sånt! Det mysigaste av allt med julen. Hon ska vara tomte:)

Till sist vill jag gratulera kusin Jonas som tydligen slog till på detta speciella datum och gifte sig med sin Elin. Stort grattis till er båda!1 kommentar:

Anonym sa...

Älskar också Vänner, kan se avsnitten om och om igen och skrattar till samma saker varje gång!!
annamaria