onsdag 7 november 2012

Passar på i pausen...

...att slänga ihop ett snabbt blogginlägg. Sitter just nu och kollar på Champions Leauge och matchen mellan Manchester United och Braga. Sänds bara på Viasat som jag naturligtvis inte har så här sitter jag med en halvtaskig stream men vad gör man inte...
Första halvlek var riktigt tråkig så hoppas på bättre fart och framför allt MÅL i andra...

Det är ju faktiskt Kladdkakans dag idag och naturligtvis har jag bakat. Annika Rogneby lade ut ett nytt recept på Pepparkakskladdkaka idag som jag var tvungen att testa. Den var helt ok men jag använde 86%-ig choklad och den blev lite för mörk tyckte jag. Sen skulle jag velat ha mera pepparkakssmak också. Bara att modifiera lite med andra ord...

 
Till kakan drack jag detta kaffe som jag inte har provat förut...
 
Så gott!
 
Vad har hänt annars idag då? Jo man vaknade ju till det glädjande beskedet att Obama sitter kvar i fyra år till! Känns tryggt på något vis!
Sen har jag ju jobbat hela dagen. Det har varit en tröttisdag men jag får skylla mig själv eftersom jag har sovit väldigt få timmar per natt den senaste tiden. Har fastnat i TVD och så flyger timmarna iväg.... Är det något jag önskar man skulle klara sig utan är det att sova. Det är tråkigt! Tänk vad bra om man kunde slippa det. Vad mycket kul man skulle hinna med.
 
Nu hinner jag skriva lite till eftersom matchen har avbrutits på grund av att generatorn har gått sönder  på arenan och det finns inte tillräckligt med ljus!! Helt knäppt! I en Champions Leaugematch! Tror i och för sig att Man U. är rätt nöjda med den timeouten just nu eftersom de ligger under med ett mål...Får väl se om de får igång på det hela så småningom...Jäpp nu kom det tillbaka...Back to the game!
 
Sov gott! Hörs imorgon....