torsdag 20 september 2012

Surar


Ja just nu är jag inte på mitt allra bästa humör om man säger så...Fick reda på förut att jag kommer att missa inte en utan TVÅ fotbollsmatcher nästa helg när jag är och springer Lidingöloppet. Så jävla surt! Dessutom är den ena matchen mot Töcksfors. Den jag helst av allt ville spela på hela jävla säsongen! Allt tack vare att motståndarlagen har hållt på och ändrat i matchschemat. Hade vi spelat matcherna som det var meningen så hade jag kunnat vara med på allihop. Så jäkla irriterande!

Sen trodde jag att de visade Färjestads match på TV:n men det visade sig att jag hade kollat fel och de visade den på C More som jag inte ens har en möjlighet att skaffa! Jävla skit nummer 2.

Tänker gå och lägga mig och läsa istället och sura lite till....

Gjorde i alla fall jäkligt god middag idag....

 
Gjorde LCHF-pasta och slängde ihop en supergodsås med kassler, bacon, broccoli, champinjoner, paprika, purjo och grädde förstås. Mumsigt! Fick över också så jag kan ha till jobbet imorgon också:)
Har varit riktigt duktig på att laga riktig mat den här veckan så inspirationen kanske är på väg tillbaka. Hoppas går ju alltid...
 
 
Igår var vi i Norge och spelade match mot Ås. Trodde att vi skulle spela ute så vi klädde på oss rejält eftersom det ju blir ganska så kyligt nu på kvällarna när solen har gått ned och vi skulle börja halv åtta. Sen visade det sig att vi skulle spela inomhus på konstgräs så då var det bara att strippa....det var skitvarmt därinne men gud vilken lyx! Jag älskar att spela på konstgräs...i alla fall som målvakt. Inga konstiga studsar och så och det gynnar oss att bollen rullar så bra.
Vi spelade riktigt bra stundtals igår och jag tror att vi alla tyckte att det var jäkligt kul att lira! Kändes aldrig som om de hade en chans även om det stod 1-2 en liten stund. Det där målet jag släppte in är jag fortfarande lite sur över men jag var skymd så jag såg aldrig när skottet kom. Jag var på den med fingertopparna men klarade inte att hålla undan...Vi vann i alla fall med 4-1 och alla kämpade otroligt bra! Ser redan väldigt mycket fram emot matchen hemma på söndag. Den kommer jag i alla fall kunna spela....
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lidingöloppet?!? Kuuul!!! Jag siktar på ett lopp jag med...

Tessan sa...

Nu är det ju inte stora Lidingöloppet jag springa utan tjejloppet på en mil. Det räcker gott och väl så länge men nästa år kanske jag satsar på tre mil:)