torsdag 13 september 2012

Årets mest intensiva helg...

...står för dörren och ikväll har jag förberett lite genom att baka två LCHF-kladdkakor till Slalomklubbens kålsoppestånd. Imorgon bitti blir det brödbakande också.
Ja för er som inte bor här i Årjäng så kan jag bara lite kort berätta att det är marknadshelg på gång och då vänds hela byn på ända. Folk överallt och det ska bakas, säljas lotter, stå parkeringsvakt, säljas kålsoppa, korv eller biljetter. Om man är med i en förening vill säga eller om man är med i flera föreningar (vilket är fallet här). Jag brukar klara mig ganska så lindrigt undan eftersom jag ju jobbar i stort sett hela helgen men det är ju klart att man vill bidra med något. Marknaden är ett gyllene tillfälle för alla föreningar att tjäna en extra slant så det är inget konstigt med det. I år blir det därför lite bakande och sen ska jag stå och sälja kålsoppa på söndag eftermiddag. Min agenda för helgen ser ut som följande:
Imorgon fredag: upp tidigt och baka, jobba 10-20. Upp med Lina på marknaden för att åka karusell och förhoppningsvis avnjuta en god skål med kålsoppa.
Lördag: jobb hela dagen. Antagligen smått kaotiskt eftersom solsken har utlovats. På kvällen ska jag passa brorsans barn Linnea och Ligisten (Filip) istället för att vara ute och vara tonårsfull som jag brukar;) Ångrar mig lite redan eftersom jag brukar ha kungligt kul varje marknadslördag men det är paybacktime och jag kommer att vara tillfreds på söndag :)
Söndag: världens bästa Angelina fyller sex år och ska firas såklart. Karusellåkning på förmiddagen och sen ska jag som sagt sälja kålsoppa. Sen ska jag nog dö litegrann i soffan där på kvällen...
Ja ungefär sådär kommer det antagligen att se ut...

Ikväll var det dags för Elitseriepremiär och jag satt naturligtvis bänkad för att se mitt kära Färjestad sänka HV. Tyvärr blev det ju inte riktigt så. Ineffektiviteten från förra säsongen verkar ha följt med även till denna match:( en pinne blev det i alla fall och det var en hyfsat underhållande match.

Avslutar dagen med lite SongPop och Fifty shades....
Natti

1 kommentar:

dietandthecity sa...

Sjukt roligt att läsa bloggar från olika delar av Sverige, vi lever så olika liv :)!!!