tisdag 8 maj 2012

Mandelbröd


Detta recept hämtade jag som så många gånger förr från www.56kilo.se. Betyget blev 5 av 5 möjliga. Det här var absolut de godaste lchf-brödet jag hittills har bakat. Kanongott!

INGREDIENSER:
1½ dl mandelmjöl
½ dl pofiber
2 msk linfrö
2 dl riven lagrad ost
4 ägg
2 tsk fiberhusk
knappt ½ tsk salt
1 tsk bakpulver

GÖR SÅHÄR:
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Vispa äggen pösiga och blanda under tiden de torra ingredienserna
3. Blanda sedan ner osten och äggen med de torra ingredienserna och rör om. Låt sen smeten stå i en liten stund
4. Häll smeten (som är ganska så tjock så den behöver smetas ut) i en smord form eller på en bakplåt.
5. Grädda i cirka 20 minuter

Inga kommentarer: