måndag 23 januari 2012

Seeeg i benen...

Då var första dagen av Nystarten avklarad utan problem. Ja egentligen dag två eftersom jag faktiskt skötte mig bra igår också och med tanke på att jag har kört två stentuffa Cardiopass inom loppet av 24 timmar så dröjer det nog inte så länge innan kolisarna är förbrukade:))

Idag var det riktigt segt i benen den sista halvtimmen på passet. Kändes som om de hade förvandlats till gelé och eftersom det är ganska så mycket hopp i mitt pass så blir det lite problematiskt när orken börjar tryta. Men är man envis som synden så går det ändå och det är väldigt skönt att känna sig riktigt utsliten efter ett pass. Imorgon får det nog bli vilodag. Kanske kör lite coreövinngar och armar om jag har tid över. Är faktiskt ledig imorgon.

Idag har det varit superlugnt på jobbet (folk väntar väl på lön) och jag fick äran att storstäda i diskrummet. Inte så jäkla kul kan erkännas men någon måste göra det och jag är nog faktiskt den som passar bäst för uppdraget eftersom jag är kortast. För att komma åt överallt måste man nämligen i stort sett sno knut på sig själv och jag är ganska så vig haha:))

Matmässigt har det funkat bra hela dagen. Gjorde en fantastiskt god pastasås som ni ska få receptet på imorgon. Efter träningen åt jag lite rostade mandlar. Kände inte att jag behövde mera.
Nu ska jag stupa i säng och hålla tummarna för att morgondagen går lika bra....
Nattinatt

4 kommentarer:

Lena sa...

Ja nu kör vi, själv har jag kört ett lite lättare träningspass på kmti men seeeg i benen kan man nog bli ändå

Tessan sa...

Yes det kan man:))

Maria G sa...

Blir superimponerad av dina motionspass, och lite trött bara att läsa om dom ;-D Själv motionerar jag bara genom ridningen fast jag verkligen BORDE göra nåt mer...i år förnyade jag inte ens årskortet på gymmet...skämms en aning över det men jag saknar motivationen totalt :-(
Maria G

Tessan sa...

Min filosofi är att man inte ska tvinga sig till att träna. Då ger det ingenting. Msn måste hitta en träningsform som man tycker är kul och hålla sig till den. Träning ska inte kännas som ett tvång. Den ska vara lustfylld och är den det så upplevs den heller inte som lika jobbig.