måndag 28 november 2011

Vägning

Ja då skulle vi se vad som hade hänt på vågen efter en helgs hårt festande:)) och sju dagar med 21-utmaningen. Inte kul men inte så illa som jag hade trott. Höll mig ju i alla fall så gott det gick inom LCHF-ramarna under största delen av helgen men igår kväll trillade jag dit på lite choklad. Attans också! Nåja...här kommer resultatet.
Nu är det bara att köra en ännu bättre vecka för till helgen blir det då inget festande i alla fall. Det kan jag lova...Vill tillägga att det faktisk redan märks på kläderna att man har varit striktare den senaste veckan. Hur har det gått för er andra??

Vikt efter 7 dagar:
- 1 kg

(67,8 kg)

4 kommentarer:

Vicky sa...

För mig har vågen stått still! Man får ku försöka att vara lite positiv och tänka att det inte brev ett pluss iaf. Tyvärr slank det ner lite choklad igår, men idag tar jag nya tag i hoppas på att vågen rör sig lite neråt denna veckan iaf! Ha en trevlig vecka!

Anonym sa...

Bläää!! Mitt resultat var inget vidare men så går det när man inte sköter sig och inte planerar. -0,6 på en vecka och jag får vara glad för att det är ett minus i alla fall. Nya tag denna vecka med kick off med jobbet och glögg mys hos vänner, gulp.
//Lindha

Åsa - Poppikock sa...

GRATTIS Tessan!! Heja dig nu när utmaningen fortsätter!=)

Tessan sa...

Vicky: Vi tar nya tag och utmanar oss själva dag för dag:)) heja på!

Lindha: Det är ju jättebra med minus! Vi jobbar på allihop så blir det nog bra ska du se...