tisdag 1 november 2011

Jäkla skit!

Ååååå vad irriterad jag är just nu!! I lördags så ville jag ändra lite på mina "räkneknappar" här på bloggen för att de satt lite hipp som happ och det såg inte snyggt ut. Det hela slutade med att nästan alla försvann och jag fick leta upp nya koder att klistra in. Detta innebar även att min blogg fick börja från början igen i räkneverken och på vissa sajter så registreras inte läsarna alls. Grrrrr! Får ingen ordning alls på det hela och just nu orkar jag inte! Jäkla skit också!

Idag har det varit en lååång dag. Hyfsat med folk på jobbet men framför allt så var det mycket som hände på en och samma gång så man blev aningens trött i huvudet efter ett tag. Telefonen ringde också konstant hela dagen kändes det som.

Efter jobbet så åkte jag och Lina till ICA och där försökte jag handla utan plånbok. Gick ju inte så bra....Hade naturligtvis glömt den i träningsväskan:(( Typiskt mig.
Efter lite om och men så fick jag iordning middagen och sen bar det raka vägen till badhuset för mig och Lina.

Som vanligt efter badhusbesöket så är jag näst intill utslagen nu efteråt. Skulle kolla på DH men det var tydligen inget program idag. Fastnade framför den romantiska filmen "The wedding date". Kanske inte den bästa av filmer men den har hållt mig sysselsatt i en och en halv timme...

Nu ska jag rasa i säng och snarka hela natten...

2 kommentarer:

Ann-Eli sa...

Sov gott!

Tessan sa...

Tack tack:) zzznark