måndag 14 november 2011

Åt rätt håll??

Idag har jag haft en riktigt bra dag!! Måste komma med lite positiva grejer nu mitt i allt förkylningsgnäll som jag har pysslat med den senaste tiden;))
Ställde klockan på sju imorse. Trött som en gris men det fick inte hjälpas. Ska man få något vettigt gjort i det här huset så får man minsann gå upp i tid på helgen!! Hann med att städa både tvättstugan och lilla toan nere innan frukost. Inte illa! Dagen fortsatte med att jag och Lina pantade en sopsäck med PET-flaskor, slängde papp på återvinningen, städade undan i garaget, tog bort alla döda blommor. Hann till och med att putsa några fönster utvändigt! Hoppas på att mildvädret håller i sig ett tag till så jag hinner med alla fönstrena innan advent. Det gjorde jag inte ifjol kan jag säga för då var det ju snö vid det här laget.

På eftermiddagen åkte vi till brorsan och firade lite fars dag. Glenn hade bjudit både vår far och svärfar på middag och vi kom med tårta sen. Kidsen fick leka en stund också medans vi vuxna baljade i oss kaffe så allt var frid och fröjd. Apropå Fars Dag så gjorde Lina världens sötaste teckning till Peter idag. Jag ska lägga upp bild på den sen så ni får se!! Hon är en riktig liten konstnär den tjejen. INTE ärvt av mig i alla fall...

På kvällen var det dags igen för Cardio och idag kändes det så mycket bättre än på många veckor!! Hela kroppen kändes pigg, jag svettades normalt och inte floder och pulsen gick ned avsevärt mycket snabbare. Så himla skönt! Har ju proppat mig full med Nezeril, Rhinocort och Sinova sedan i fredags och det verkar hjälpa. Tur det för nu ska jag köra pass både på måndag och tisdag också. Bra det för jag är verkligen träningssugen!

Dagens hiss: Min alldeles otroligt goa, snälla, kloka, duktiga dotter som jag är så stolt över! Hon är bara en ängel:)) ni skulle ha sett hur söt hon var idag på träningen när hon hoppade in i ringen och började härma stegen. Hon kunde jättebra! När jag berömde henne efteråt för att hon kunde mitt pass så ryckte hon på axlarna och sa: "Jag har ju sett det så många gånger". Haha..ja DET är väldigt sant. Hon är nästan alltid med:))

Dagens diss: mig själv med motiveringen att jag nu verkligen måste skärpa mig med sötsakerna. Ytterligare en helg med både det ena och det andra. Att det ska vara så svårt!!

Nattinatt

1 kommentar:

Åsa - Poppikock sa...

Hoppas inte det gör nåt att jag tar efter din roliga ide om dagens hiss å diss? Tyckte det var en bra grej å sen får man sig en liten tankeställare varje dag om vad som var bra å dåligt med just den dagen.:) Jag kan hålla med dig om att jag vill också ha motpolerna, en topp å en flopp liksom!:))

Kram