torsdag 20 oktober 2011

Resfeber

Äntligen har Peter fått tillbaka sina skattepengar så att vi kan boka vår resa till Florida! Typ ett och ett halvt år efter att vi först hade tänkt att resa...men den som väntar ni vet...
Spenderar just nu all min tid på resesajter och jämför priser. Vi har tänk att åka i samband med julledigheten för Stefans skull men jag tror att han måste söka ledigt för några dagar annars så blir vi ruinerade. Resorna runt jul är många tusenlappar dyrare än om du åker runt nyår. Det är en djungel minst sagt och jäkligt tisdödande men det ska nog ordna sig till sist. Har hittat en resa från Oslo dagen före nyårsafton som är intressant både prismässigt och reslängdsmässigt men den innebär att man måste byta i London och ta sig mellan Heathrow och Gatwick och jag är lite tveksam med tanke på att det inte är jättemycket tid emellan flighterna. Hotell är det ju inga problem att få tag på i bra prisklass. Flygbiljetterna är nog värsta delen. Blir spännande att se vart detta slutar...

Idag vaknade Angelina med lite feber. Inte direkt oväntat med tanke på hur snorig och hostig hon har varit de senaste dagarna. Ingen hög feber men hon är definitivt inte iform för dagis. Peter var snäll och kunde komma hem så jag ska åka iväg till jobbet så fort han anländer.
Stefan har rest iväg på studieresa till Oslo och han var förväntansfull till max. Kul att de hittar på såna saker så det blir litet avbrott i den vanliga undervisningen.

Ikväll är det dags för Athletic igen och idag känner jag mig bättre i bihålorna tack och lov. Igår hade jag ordentligt tryck i huvudet hela dagen och var lite hängig men nu känns det helt ok igen så det ska nog gå bra.

Nu vill Angelina spela spel på datorn så det är bäst att jag avlägsnar mig;))

6 kommentarer:

Neta sa...

Jag brukar också få upp resor som går till heatrow och vidare från Gatwik. Grejern är att det som regel blir dyrare för att det tar längre tid och du måste ha mat och kanske hotell i london. Det är då bättre att lägga lite extra på flygbiljetten.
Vet inte vart ni har tänkt att åka men ibland är det billigare att flyga till Miami än Orlando. Hyra lägenhet/hus i Orlando är relativt billigt, annar är hotellkedjan La Quinta den vi har varit på mest. Två stora kingsiza sänga i varje rum,micro,kaffebryggare och RENT ;)

bettan sa...

Hoppas lilltjejen kryar på sig fort! Och spännande att ha resan framför sig!

Åsa - Poppikock sa...

WOW va spännande med en sån resa!! Hoppas ni hittar bra priser!=)

Kram

Tessan sa...

Neta: Just den resan var det tvärtom. Det var för lite tid att ta sig mellan Hethrow och Gatwick men nu har jag hittat en bättre där man inte behöver det, dock dyrare förstås men det kan det vara värt:)) Kollade La Quinta och det är ju superbilligt mot många andra alternativ. Vi ska åka direkt till Orlando är det tänkt och de resor som jag har hittat är faktiskt billigare dit än till Miami. Stannar i Orlando en vecka och sen drar vi söderut är det tänkt;))

Bettan: Det hoppas jag också;)) och ja jag är i extas över att äntligen få åka. Värre än ett småbarn;))

Neta sa...

Vi bokade hotell på nätet allt eftersom vi flyttade på oss. kom fram till att booking.com var enkelt och de hade ofta 24 eller 48 timmars super tilbud på hotell.

I Orlando bodde vi i en lägenhet 10 dagar betalade 5.200,- før den.

Everglades är säkert ett måste før er? I Florida City finns det en aligator farm/ Airboat tur som jag har varit på två gånger. Den passar fint før kids =)

Tessan sa...

Tack för tipsen Neta!!! Ska absolut kolla upp!!!