fredag 21 oktober 2011

Och så blev det vinter...

...helt plötsligt. sju minusgrader i oktober tycker jag är alldeles för kallt men måste medge att det är väldigt fint ute.
Idag är jag som sagt hemma och vabbar med Angelina. Hon har ingen feber idag men hostar stundtals en hel del och snorar så in i bomben.
Däremot har jag en känsla av att hon säkert kommer att bli ganska så rastlös framåt dagen så jag har planerat in lite bakning på schemat. Måste bara upp till ICA en snabbsväng för här är det en hel del som fattas i kylskåpet. Kanske ska prova något nytt LCHF-smaskens? Jag har ju inte bakat alltför mycket LCHF-godis så det kan vara roligt att testa något nytt när man ändå har tid...

Får försöka hålla igen ordentligt den här helgen för just när jag klagade över viktnedgången så tog siffrorna ett rejält skutt åt rätt håll denna morgon. Vore skönt om man fick fart på förbränningen på allvar igen. Samtidigt så känns det lite som om jag ska strunta i vågen för kläderna sitter ju precis som de ska och då är det ju ingen idé att yra upp sig. Det där vägandet är på gott och ont. Ibland kan det sporra en men ibland även stjälpa.

2 kommentarer:

Ellen - LCHF och mycket annat sa...

Brrr kallt!! Här är det ocksa kyligt, men ända +6 grader just nu.

Åsa - Poppikock sa...

Usch ja, snart ligger det snö på marken igen, fy fan rent ut sagt.=))

FK kan ta sig i röven, de är bara krångliga, vi fick ju pengarna till sist men det efter att ha pratat med fem olika personer med fem olika budskap! Helt otroligt!

Ja skyll du på mig, haha, hade flyt just nu å hittade en hel del som jag ville ha både på nätet å på riktigt.=) Vill dock inte köpa FÖR mycket, har ju en hel del kilon kvar.

Hoppas det blir nåt gott godis/snacks ni hittar på, vi får väl antagligen veta här sen va?;))

Kram å ha en underbar helg!