måndag 24 oktober 2011

Inte helt hundra...

Hej hopp!
Har hamnat lite efter med bloggandet under helgen men ska försöka komma ikapp lite.
Igår så blev det inte så mycket gjort. Kände mig inte helt pigg och det blev mest slappande. Åkte en tur upp till morsan och sen blev det cardio ute i Sillerud som vanligt på söndagkvällen. Kändes i benen om inte annat att jag inte är helt pigg. Blev inte samma energi som det brukar i passet.
Befarade att jag inte skulle må så bra imorse men då var det inte några problem alls faktiskt. Lämnade Lina på dagis och for till jobbet.
Hade en minst sagt stressig och bökig morgon men sen ordnade det upp sig för det var ganska så lugnt med folk.
Vid halv ett ringde dagispersonalen och sa att Angelina troligtvis hade ont i halsen för hon hade haft svårt att svälja lunchen. Bara att kasta sig iväg och hämta henne med andra ord.
Tyckte att hon såg lite hängig ut men när vi väl kom hem så var det jag som plötsligt började bli hur trött som helst och jag somnade som en klubbad säl i en timme. När jag vaknade så mådde jag riktigt dåligt och hade ont i hela kroppen. Angelina däremot sprang runt och levde rövare och var inte det minsta dålig. Åt mat utan problem gjorde hon också.
Var faktiskt i valet och kvalet om jag skulle ställa in träningen men jag bestämde mig för att köra ändå. Bära eller brista.
Det gick bra men herregud vad svetten dröp om mig! Nu spörs det hur det går imorgon. Ska ju vikariera för C. då och köra Athletic (visserligen bara entimmespass) och det är inte att leka med det heller...det märks men det är någon skit jag har i kroppen helt klart.
Imorgon ska jag stanna hemma från jobbet och förhoppningsvis komma in på sjukhuset med Lina. De kan gott kolla i både halsen och öronen för säkerhets skull så det inte är streptokocker hon har. Känns ju lite surt att vara hemma igen när jag precis har VAB-at men så är det ibland...Bättre att hon blir helt frisk. Behöver komma in till öron/näs/hals med henne också så att de kan kolla upp det där med med hennes hostande och ansträngda andning på nätterna. Naturligtvis blir det extra illa nu när hon är dunderförkyld men det är inte bra annars heller. Hon snarkar som en hel karl jämt och har andningstopp. Igår andades hon inte på tio sekunder (jag räknade innan jag fick panik och puttade till henne) och så ska det ju inte vara. Ska försöka ringa dit imorgon också.

Sen var det den trista följetongen med Peters norska skattepengar då...Han ringde skatteetaten idag och de kunde svara på någonting som gällde hans deklaration. Absolut nada kunde de svara på och inte heller hänvisa honom någonstans! Peter sa att han hade varit så arg på damen på andra sidan luren så om jag hade hört honom så hade jag skämts. Troligtvis inte med tanke på hur förbannad JAG är på dem för tillfället...I vilket fall som helst så hoppade han in på skattekontoret i Askim på vägen hem och där hittade de i alla fall felet. De hade skrivit att han hade skattat för ett helt år i Norge när det bara var fem månader det handlade om. De lovade att de skulle försöka skynda på processen och att det inte skulle ta längre än fyra veckor men det tror jag vad jag vill om...Norge är Norge...åååå vad jag blir trött på sånt här!!!

Nu ska jag i alla fall försöka komma i säng för nu är jag trött och fryser dessutom....
Nattinatt:))

1 kommentar:

Inga Magnusson sa...

Oj, det låter som om Du fått någon infektion. Ta det lite lugnt ett tag och avstå träningen kanske! Jag var inne här och kollade om Du hade något besked om när bilagan med Dig och LCHF kommer, men jag antar att Du inte hört något om det, jag finner i alla fall inte att Du skrivit något om det.

Krya på Dig!