fredag 21 oktober 2011

Ajfånblogg

photomap

Köpte ett paket kebabkött på Coop och kollade för en gångs skull inte på innehållsförteckningen. Åkte hem och stekte upp köttet och tog en smakbit. Alltihop smakade sött! Rotar upp paketet och på första plats i innehållsförteckningen står: Socker!! Varför i h-vete ska man sockra kebabkött? Finns väl inte en enda bra anledning. Det ska väl vara salt om något. Den här smaken kväljde mig så nu blev jag helt plötsligt utan lunch...Satan oxå!!!

2 kommentarer:

Ann-Eli sa...

Haha! Visst är det sjukt att socker finns i så himla många livsmedel!! Är du också sockerfob :)? Jag käkar ju inte enligt LCHF men åt det hållet kan man ju säga... Det vill säga; jag skippar socker och vitt, raffinerat skit! Jag väljer råg och fullkornsprodukter framför vitt, luftigt skit med 100 % snabba kolhydrater. GI-tänk helt enkelt... :) Socker vill jag INTE ha! Kollar alltid innehållsförteckningen när jag handlar; allt från en vanlig simpel färskost till frysta grönsaker... man kan aldrig vara nog så säker. Skulle köpa wokgrönsaker på Lidl en dag och såg att det bland annat var socker i den blandningen. Herregud!

Tessan sa...

Ja usch vad sur jag blir av allt det "gömda" sockret. Jag vill kunna välja om jag vill äta socker eller inte. Jag äter godis ibland men eftersom jag är sockerberoende så försöker jag hålla nere så mycket som möjligt. Tillsatt socker i mat är jag dock jäkligt irriterad över för det behövs ju inte...