onsdag 26 oktober 2011

Lååång dag

Ja herregud vilken lång dag det har varit idag! Mörkt, grått och trist har det varit också så inte blir man piggare av det.
Kom i alla fall iväg en liten tur ut på byn när Peter kom hem och lånade böcker och filmer på bibblan (men The Reader var förstås utlånad) och handlade lite mat. Fick en nypa frisk lyft i alla fall.
Har bestämt mig för att ställa in morgondagens Athleticpass i alla fall för jag lär inte bli piggare av att det. Känner mig riktigt risig i halsen ikväll. Behöver vila några dagar.

Idag fick jag ett spännande samtal men det är lite hysch hysch så jag kan inte avslöja så mycket om det nu mer än att jag har vidtagit vissa åtgärder för min blogg under kvällen:)) Det händer lite grejer nu:))
Väntar med spänning på Expressenartikeln måste jag säga men vem vet när den dyker upp? Är ju inte känd för att vara värst tålmodig heller så jag hoppas att det blir snart.
Här är en annan LCHF-tjej som var med i Expressen idag:http://lalla.shapemeup.se/2011/10/26/jag-i-expressen/ Verkar ha en intressant blogg förresten...

Imorgon blir det ytterligare en VAB-dag för mig medan Peter kommer vara hemma på fredag. Får se om jag har lite mera energi att göra något vettigt imorgon. Idag har det sannerligen inte blivit många knop. Nu ska jag surfa runt lite och sen blir det sängen bredvid en hårt snarkande Angelina:))
Gonatt!

2 kommentarer:

Linnea sa...

Jag har "the reader" hemma. Kan ta med den till jobbet i morgon så får du la se den när du har tid, är ju en så himla bra film!

Tessan sa...

Tack Linnéa!! Du ä bäst:))