söndag 26 juni 2011

Midsommaren är över...

...och jag har firat in att semestern är här!  Det har väl varit lite si och så med LCHF-tänket under midsommaraftonen och midsommardagen. Mestadels så har väl ölen varit boven i dramat men igår slank det ned en hel Hawaiipizza också. Det blev lite för mycket för min mage och sen ville den inte ha så mycket mer. Idag har det varit en betydligt bättre dag matmässigt med en stadig frukost med prinskorv, ägg, fetaost, oliver och brieost. Hamburgare, emmentaler och chilibea till lunch och grillad karré med bea och sallad till middag. Känns som om jag har gått upp typ fem kilo över en helg men ojojoj vad underbar den har varit så det är värt det!
Nu ska jag försöka hålla mig någorlunda i schack de närmaste dagarna tänkte jag men vi får se hur det går för imorgon ska vi på Liseberg!

Fick förresten mina Desigualkläder som jag hade beställt i torsdags och de passade superbra! Fick panik när jag fick se kjolen för den såg så himla liten ut men den var ju inte det när jag fick den på mig. Hjärnan är fortfarande inte inställd på att jag inte behöver elefantstorlekar längre:))

Här kommer några skitfula bilder på när jag provar kläderna...

2 kommentarer: