torsdag 23 juni 2011

Fyrtiosjunde vägningen

Åsså hoppade vågen upp över 65 igen men det var mer eller mindre väntat. Är i början av lingonveckan och då är det egentligen ingen vits att väga sig eftersom jag mer eller mindre ALLTID går upp mellan 1-2 kg men jag gör det ändå för sakens skull. Veckans resultat: 65,3 kg  Sedan förra veckan: +0,8 kg Total viktnedgång: 22,4 kg
Har faktiskt haft en ganska så bra vecka och det var väl egentligen bara igår som var en riktig skitdag. Då hann jag inte äta lunch på grund av Linas sommarfest och då slank det ner lite fel saker. Annars är jag faktiskt nöjd med mig själv.
Vid nästa vägning så har jag semester och det ska bli jättespännande att se hur det kommer att gå. Antingen kommer jag att ha lättare att undvika sötsaker eftersom jag kommer ifrån dem på jobbet eller också så blir suget värre för att "man har semester". Mitt mål är naturligtvis att jag INTE ska börja frossa bara för att jag är ledig. Något litet kommer jag att unna mig men absolut inte hela tiden. Hur kul är det att gå upp en massa under semestern?

1 kommentar:

  1. Retligt en gång i månaden med vägning, urk. Men som tur är vet man ju varför vågen visar mer. Jag har lagt min vägdag till veckan efter mensen för att utesluta "fel" resultat pga just mensen.=)Du kommer fixa semestern hur bra som helst, du är så himla duktig som har tappat så många kilon!

    Kram

    SvaraRadera