söndag 16 oktober 2011

Tessans goda Hot Chickenwrap

Äggwraps är verkligen en favorit hos mig på grund av att man kan äta den både kall och varm och man kan dessutom fylla den med vad som helst och det blir gott. Den här varianten gjorde jag igår och den var så himla god!

INGREDIENSER:

Wrap:
2 ägg
3 msk grädde
1 tsk fiberhusk
valfri krydda (jag brukar krydda med cayennepeppar)

Fyllning:
fetaost
kyckling
jalapeno
rödlök

GÖR SÅHÄR:
1. Vispa hastigt ihop ägg, grädde och fiberhusk i en skål. Krydda med valfri krydda
2. Stek wrapen på medelhög värme. Vänd den sedan försiktigt.
3. Hacka rödlök och jalapenpo. Skiva kycklingfilén i tunna skivor.
4. Lägg i fyllningen på ena sidan av wrapen medan den fortfarande ligger i stekpannan och smula över önskad mängd fetaost.
5. När hela wrapen har fått fin färg så viker man bara över den andra sidan av wrapen så att det täcker fyllningen. Sänk värmen och låt den vara kvar en stund till i pannan så att osten hinner att smälta.

Det här är bara en variant man kan som sagt fylla den med i princip vad som helst.

Supergott och otroligt mättande!

Inga kommentarer: