onsdag 29 juni 2011

Ägg och bacon igen

Tillbaka hemma igen efter att ha levt i kappsäck i fem dagar. Som jag skrev i söndags så var midsommarhelgen inget vidare kolhydratsmässigt och jag kan inte påstå att Lisebergsbesöket var så mycket bättre (förutom att jag inte drack öl då). Käkade mat på Hamnkrogen (rekommenderas) och då blev det lite potatisgratäng till köttet. Sen blev det en mjukglass (men det var väääldigt gott och inte fick jag ont i magen) men även en cheeseburgare och chilli cheesebollar på Burger King och lite våffla också. Igår morse kapsejsade min mage så då var det roliga slut.
Idag var det himmelskt gott att starta dagen med ägg och bacon igen. Man känner sig liksom "ren" igen på något sätt när man kommer back on track. Man mår så himla mycket bättre helt enkelt!

Trots att det har varit lite snedsteg här och där så har jag ändå inte frossat i sötsaker på något vis. Det känns ändå skönt att ha i ryggen och jag är faktiskt inte speciellt sötsugen nu efteråt heller. Det är faktiskt inte helt lätt med LCHF när man är på resande fot men jag har i alla fall inte köpt en massa godis och glass i parti och minut utan fuskat medelmåttigt. Alltid något.

Imorgon är det vägning igen och jag tror ju absolut inte på minus men är glad om jag kan hålla mig på plus/minus noll efter den här veckan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar