måndag 8 oktober 2012

Wrap med räkor och keso

Här kommer ett litet tips på en otroligt god och snabblagad rätt som jag fixade till middag ikväll.

INGREDIENSER 1 wrap:
2 ägg
2-3 msk grädde
1 msk fiberhusk
Salt
Peppar

Fyllning:
Keso med fyra löksmaker
Räkor
Isbergssallad
Gurka
Tomat
Dill

GÖR SÅHÄR:
1. Vispa ihop ägg, grädde och fiberhusk. Salta och peppra efter smak.
2. Häll i smeten i en stekpanna på medelvärme och stek som en pannkaka tills den är gyllenbrun
3. Låt svalna
4. Täck ena sidan av pannkakan med sallad. Fyll på med keso och räkor. Dela tomater och tärna gurka och lägg ovanpå. Toppa med dill.
5. Rulla försiktigt ihop pannkakan och vips har du en supergod och fräsch wrap:)

3 kommentarer:

ryskadockor sa...

Oh, vad gott med wraps! Det finns oändliga möjligheter till att variera fyllning i dem! Perfekt lchf-mat om man gör en "rätt" wraps!
Ha en toppen tisdag!
//Lana

dietandthecity sa...

Wrap är jag så dålig på, det här lät ju lätt, skall testa! Ligger hemma sjuk nu och surfar runt, sådär lagom inspirerad!!!

Tessan sa...

Ja wraps kan man använda till i princip allt. Jag tycker att de är lika goda kalla som varma!