söndag 30 september 2012

Härlig Stockholmshelg

Nu är det kanske dags för mig att slänga ned några rader här. Har varit tyst i flera dagar nu men å andra sidan har jag varit riktigt upptagen också.
Igår åkte jag iväg till Stockholm och hade sådan tur att min kära vän Petra också skulle med samma tåg. Oh happy day! Vi spenderade hela tågresan i bistron och drack öl och tjattrade:) Svosh sa det och så var vi framme.
Hittade faktiskt hem till Frida utan problem och hann i stort sett byta om och sen var det dags att ge sig ut igen.
Det blev middag på söder på ett ställe som hette Strykjärnet. Man kunde välja en överraskningsmeny och det var ju en riktigt rolig grej. Man fick helt enkelt in lite olika av sakerna de hade på menyn.
Jag fick halloumitoast som förrätt, oxfilé som varmrätt och kladdkaka (himmelsk) som efterrätt så jag var mer än nöjd:).
Sen knallade vi vidare till Skrapan och åkte högst upp (28 våningar). Utsikten över Stockholm var minst sagt magnifik! Tog en drink där och drog sedan vidare till en pub där vi satt och tjattrade ett tag.
Idag blev det en riktig sovmorgon och vaknade smått bakis (jävla rödvin). Pallrade oss in till stan vid halvtolvtiden och käkade brunch på ett mysigt hamburgerhak.
Sedan kände vi oss redo för att shoppa loss och vi hittade precis det vi ville ha. Inte ofta det inträffar. Är supernöjd över mina inköp. Det blev en väska, skor, underkläder, ett linne, en kjol, en top och ett par byxor. Sista affären blev Desigual och det var som att kliva in i himmelriket. Vilken affär! Hade jag haft möjlighet att jag köpt typ allt!

Vid fem knallade jag lite smått nervös iväg för att träffa Emelie och Hanns från LCHF-gruppen. Alltid knepigt att träffa folk på riktigt som man bara känner via Internet men jag behövde inte oroa mig. De var minst lika trevliga in real life:)
Vi åt en makalöst god middag på Drottninghof. Jag valde gulaschsoppa som förätt och älgytterfile som varmrätt. Mums!
Eftersom det var väldigt fullbokat så blev vi mer eller mindre bortschasade (nåja vi blev erbjudna att sitta i baren och få gratis dessert) efter en och en halv timme men vi avböjde detta vänligt men bestämt. Gick istället vidare till ett café och drack kaffe och te istället. Hade fortfarande massor att prata om. Så himla trevligt var det att träffa dessa två tjejer och jag hoppas verkligen att möjligheten kommer åter:)

Resten av kvällen har jag och Frida bara slappat och kollat på TV. Börjar bli väldigt nervös inför imorgon nu. Nu är det sannerligen nära.
Mår faktiskt mycket bättre nu så jag ska kunna ösa på så får vi se hur långt konditionen räcker. Känns lite osäkert. Väderprognosen ser dock god ut och det vore skönt att slippa springa i regn i alla fall.
Nu ska jag försöka sova och ladda batterierna.
Nattinatt

3 kommentarer:

Emelie sa...

Det var verkligen supertrevligt igår :D och stort lycka till idag :D

kram

Anonym sa...

Vilken härlig helg du verkar ha haft!=) Kram

Tessan sa...

Den bästa helgen på länge:) älskar Stockholm!